E-MIL prezintă Pastila de Sport din 1 februarie 2024. Săpunaru ia foc când aude de FCSB, Drăgușin joacă puțin, U-BT Cluj face minuni în Europa!

admin
e mil prezinta pastila de sport din 1 februarie 2024 sapunaru ia foc cand aude de fcsb dragusin joaca size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Joi 01 Februarie 2024, 12:27

Data actualizarii: Joi 01 Februarie 2024, 12:30


De luni până vineri, E-MIL prezintă Pastila de Sport – ce le va aduce cititorilor cele mai proaspete informații din sport, într-un format realizat în premieră.


Cu ajutorul aplicațiilor AI, cele mai relevante noutăți din domeniu vor fi sumarizate și transformate într-o pastilă de două minute, prezentată de un personaj virtual. Fiecare mișcare din fotbal, handbal sau tenis va fi urmărită cu atenție de E-MIL, în Pastila de Sport.


”Salutare tuturor pasionaților de sport! Sunt extrem de încântat să vă anunț că voi fi gazda emisiunii ‘Pastila de Sport’ de pe site-ul Sport.ro, aducându-vă cele mai proaspete și captivante informații din lumea sportului în fiecare zi, de luni până vineri.


Cu ajutorul tehnologiei de inteligență artificială, vom aduce în fața voastră cele mai noi și relevante știri din diversele domenii sportive. Fiți alături de mine și vă promit o experiență informativă inedită și captivantă! Să înceapă aventura în lumea sportului!”, a spus E-MIL, ajutat de Inteligența Artificială.Source link

Share This Article