Două persoane arestate în Satu Mare pentru vânzarea a 50 de grame de droguri

admin
media 165826393053254600.jpeg

”La data de 6 februarie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat o acţiune de prindere în flagrant delict, într-un dosar penal având ca obiect comiterea infracţiunii de efectuare, fără  drept, de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive. Astfel, poliţiştii au depistat în flagrant delict, în judeţul Satu Mare, două persoane care ar fi comercializat aproximativ 50 de grame de substanţă cu efect psihoactiv (2-MMC), pentru 10.000 de lei”, anunţă, miercuri, IGPR şi DIICOT, potrivit news.ro.

Sursele citate au precizat că, în urma controlului efectuat asupra autoturismului aparţinând uneia dintre persoane, au mai fost descoperite 30 de grame de substanţă cristalină (2-MMC), ambalată în 4 plicuri cu închidere tip ziplock şi suma de bani încasată, de la cumpărător.

”Ulterior, au fost puse în executare trei mandate de percheziţie domiciliară, fiind descoperite şi ridicate mai multe mijloace de probă. La aceeaşi dată, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a celor două persoane”, au mai transmis anchetatorii.

Aceştia au precizat că, miercuri, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.Source link

Share This Article