Dorințele Andreei Esca pentru 2024! Vedeta PRO TV este o mamă fericită! „Trăim într-un haos!”

admin
IMG 8165.jpg

Andreea Esca este o mamă model cu niște copii cu care se mândrește nespus. Imaginea Știrilor PRO TV este împlinită din toate punctele de vedere și are numai cuvinte de laudă pentru Aris și Alexia, care deja se întrețin singuri.

„Alexia trăiește de câțiva ani pe banii ei și cred că nu acesta este cel mai important lucru ci faptul că și-a găsit calea și că îi place și o admir foarte mult pentru că este un copil foarte muncitor, foarte serios, ceea ce pentru mine contează foarte mult. Și Aris, la rândul lui, nu am niciun fel de problemă cu el, e la Facultate, își văd de treaba lor, cred că aceste lucruri fac părinții fericiți! Aris este la o facultate economică, nu știm cu ce o să fie, pentru că eu am foarte mulți colegi care au terminat economie și politehnică, cine știe…”, a declarat Andreea Esca pentru Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Dorințele Andreei Esca pentru 2024!

Pe lângă familia frumoasă pe care o are, Andreea Esca are și un job de poveste și nu duce lipsă de nimic. Ceea ce și-ar dori însă vedeta este ca anul 2024 să fie puțin mai liniștit.

„Mi-aș dori ca anul 2024 să fie în general mai așezat. Mi se pare că trăim într-un haos, chiar și pentru mine prea haos în ceea ce privește tot ce se întâmplă peste tot în lume. Și chiar dacă pare că e undeva departe de noi, de fapt, toate lucrurile acestea ne afectează, cel puțin pe noi cei care lucrăm la știri și care avem contact zilnic cu ce se întâmplă peste tot în lume. 2023 a fost un an foarte greu! De fapt au fost vreo 2 ani foarte grei. Parcă aș vrea un pic să ne mai așezăm, să ne mai calmăm, să fim mai iubitori, mai înțelepți, să se mai așeze puțin lucrurile!”, a mai adăugat Andreea Esca în interviul pentru Exclusiv VIP.

Esca mai gătește din când în când

Atunci când are timp, vedeta PRO TV se mai răsfață din când în când la ea în bucătărie și mai gătește câte un preparat cu care se mândrește apoi pe rețelele de socializare. Zilele trecute, Esca a gătit o tartă cu roșii și a spus că a fost bună și foarte simplu de făcut, așa că a lăsat rețeta la îndemâna tuturor: „4 roșii mari, aluat de tartă (foetaj), 150 grame Emmental, 3 linguri muștar, ulei de măsline, busuioc, sare, piper. Se încinge cuptorul la 200 de grade și se lasă preț de 30 minute!”, a spus Andreea Esca.

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……Sursa Ciao

Share This Article