Doi jucători sunt OUT de la Petrolul: ”Mult succes în continuare!”

admin
petrolul a decis ce se intampla cu florin parvu s a rezolvat de mult size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Joi 01 Februarie 2024, 21:56

Data actualizarii: Joi 01 Februarie 2024, 21:56


Jefferson și Giorgi Abuashvili și-au reziliat contractele cu Petrolul Ploiești, potrivit unui comunicat oficial emis de gruparea prahoveană.


Dacă Jefferson a evoluat în 30 de partide pentru cei de la Petrolul în acest sezon, Abuashvili a prins doar patru meciuri sub comanda lui Florin Pîrvu, trei în campionat și una în Cupa României.


În vară, georgianul Abuashvili a fost transferat de Petrolul direct de la FC Porto, dar nu a reușit să confirme la Ploiești.


Petrolul s-a despărțit de doi jucători


„FC Petrolul Ploieşti şi jucătorii Jefferson Nogueira Junior (30 ani) şi Giorgi Abuashvili (20 ani) au ajuns la un acord privind încetarea relaţiilor contractuale.


Mijlocaşul brazilian făcea parte din lotul echipei noastre din martie 2023, bifând 23 de apariţii în Superligă şi 3 prezenţe în Cupa României.


Mijlocaşul georgian făcea parte din lotul echipei noastre din august 2023 şi a jucat în 3 partide de campionat şi una de Cupa României, marcând un gol. Mulţumim şi mult succes în continuare!”, au transmis cei de la Petrolul.După 23 de etape, Petrolul este pe locul nouă în Superliga României, cu 31 de puncte, la două puncte distanță de ultimul loc de play-off, ocupat de Sepsi OSK.


În următoarea etapă, cei de la Petrolul vor avea parte de un test dificil pe teren propriu, în compania celor de la CFR Cluj, echipa pregătită de Adrian Mutu.Source link

Share This Article