Dieta lui Florin Busuioc. La ce alimente a renunțat prezentatorul de la PRO TV, după ce a suferit un infarct

admin
f5 2.png

După infarctul suferit în urmă cu aproape șase ani, Florin Busuioc a fost nevoit să-și schimbe radical stilul de viață. Iată la ce alimente a renunțat prezentatorul de la PRO TV.

În 2018, o veste zguduia întreaga Românie. Florin Busuioc, prezentatorul rubricii Meteo de la PRO TV, suferea un infarct pe scena Teatrului din Craiova. S-a împărțit între televiziune și teatru, iar programul încărcat i-a afectat organismul. Deși medicii erau rezervați în ceea ce-l privea după ce i-au montat un stent, Busu a luptat din greu pentru viața lui.

A fost, însă, avertizat de medici să nu se streseze, să aibă mai multă grijă de el și să urmeze cu strictețe schema de tratament. Cei care au suferit un infarct miocardic dezvoltă o boală coronariană. Din această cauză, aceștia trebuie să-și schimbe radical stilul de viață. Timp de 37 de ani, Florin Busuioc a fost un fumător înrăit. Iar după intervenția prin care a trecut, el a fost nevoit să renunțe la acest viciu și să adopte un stil de viață sănătos.

Printre altele, prezentatorul de la PRO TV a renunțat la pâine și dulciuri și nu mai face exces de cafea. Iar ultima masă o ia la ora 17:00.

Faptul că m-am lăsat de fumat s-a întâmplat într-un moment crucial al vieții mele, când am făcut infarct și, să fiu sincer, nu am simțit nicio nevoie să mai fumez după acest episod, poate și pentru că medicii care m-au tratat mi-au pus niște plasturi cu nicotină care, probabil, m-au ajutat. Să fiu sincer, nu am mai simțit nevoia să fumez, nu că mi-a fost frică sau m-am speriat – nu de aceea m-am lăsat, ci pentru că nu am mai simțit absolut deloc nevoia să fumez. N-am avut ulterior vreo problemă legată de gest, sevraj sau lucruri de genul acesta […]

Nu mai mănânc pâine, în primul rând, nu mai mănânc dulciuri. Până acum, aveam obiceiul, noaptea, să dau iama în dulapul cu dulciuri – nu mai fac asta. La ora 17.00 este ultima masă – ceva piept de curcan cu salată sau ceva ușor, un iaurt grecesc cu brânză de vaci. A doua zi încep să mănânc pe la 12-13, așa că există un fasting – nu știu dacă este exact ca la carte. Seara, dacă mi se face îngrozitor de foame, mănânc, pe la 20.00, un măr, dar atât […]

Cafea beau dimineața, la PRO TV. Și dacă merg seara la serviciu, mai beau și atunci, dar nu mai fac exces. Nu am cheat-day și nici nu există mâncăruri la care să nu pot renunța, ba chiar am renunțat la foarte multe dintre mâncărurile la care pofteam pe vremuri. Nu mai am niciun fel de problemă, mănânc doar ce mi s-a recomandat”, a dezvăluit Florin Busuioc într-un interviu pentru viva.ro

Cu ce se ocupă fiicele lui Florin Busuioc

Florin Busuioc este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV din România. Puțini, însă, sunt cei care știu cum arată și cu ce se ocupă cele două fiice ale sale. Natalia, fiica lui cea mare, este studentă la Chimie în limbi străine. Iar Catinca, fata cea mică, își dorește să urmeze o latură artistică atunci când va merge la liceu, practicând totodată și gimnastica.

De asemenea, adolescenta a devenit virală pe TikTok, acolo unde postează diverse clipuri video, majoritatea cu o notă umoristică. Nu-i de mirare că a moștenit umorul de la tatăl ei celebru! Florin Busuioc este extrem de mândru de fiicele sale și le susține necondiționat în activitățile pe care le desfășoară.

„Fata cea mare, Natalie, este studentă la Chimie în limbi străine, la Politehnică, deci nu cred că va aborda o meserie artistică, însă Catinca este posibil să meargă spre zona asta, având o latură mai artistică, îi place foarte mult desenul și vrea să facă Liceul Tonitza. Cea mică e și ea prezentă pe social media, pe TikTok. Sunt două fete foarte frumoase, așa cum ai remarcat, sunt fete foarte bine, cea mică face în continuare și gimnastică. Sunt foarte mândru de evoluția lor și cum merg lucrurile. Cred că Natalie e fata mamei mai mult și Catinca fata tatei. Relația între ele e cu năbădăi, dar, până la urmă, se împacă mereu și sunt prietene foarte bune. E o relație ca între surori care au pasiuni și activități diferite.”, a mărturisit Florin Busuioc, într-un interviu viva.ro.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……Sursa Ciao

Share This Article