Dieta cu mămăligă | Slăbești 15 kilograme în doar 5 săptămâni

admin
mama.png

Există o dietă cu ajutorul căreia poți pierde chiar și 15 kilograme în 5 săptămâni! Puțini sunt cei care știu beneficiile pe care le are mălaiul asupra organismului nostru.

Deși majoritatea dietelor exclud aproape complet cerealele din alimentație, lucrurile stau altfel când vine vorba de mălai. Potrivit nutriționiștilor, porumbul și făina de porumb (mălaiul) trebuie să fie incluse în procesul de slăbire, deoarece consumul lor asigură cantitatea necesară de carbohidrați în organism. Mai mult, mălaiul nu îngrașă și conține o serie de vitamine și minerale importante de care organismul are nevoie.

Mălaiul este o sursă bogată de vitamine B, E și K, fibre, aminoacizi și minerale esențiale, precum fier, magneziu, fosfor, potasiu, mangan și seleniu. Făina de porumb ajută, de asemenea, la reducerea hipertensiunii arteriale, scade colesterolul, ajută în prevenirea constipației și protejează colonul de anumite boli. Această dietă de slăbire poate fi urmată timp de 4-5 săptămâni, în care poți pierde între 10 și 15 kilograme, respectând cu strictețe pașii acestei diete.

Micul dejun

Varianta 1: O felie de mămăligă unsă cu gem de prune (fără zahăr) și un pahar mare de limonadă dintr-o lămâie, un grapefruit și puțină mentă.

Varianta 2: O felie de mămăligă cu un ou fiert și o roșie, însoțită de un suc de pepene și lămâie (amestecând o felie de pepene cu o lămâie și puțină apă).

Varianta 3: Un pahar mare de lapte și o felie de mămăligă.

Gustarea:

Varianta 1: O pară.

Varianta 2: O prună.

Varianta 3: Un iaurt mic degresat cu o lingură de ovăz.

Prânz

Varianta 1: O felie de mămăligă cu o felie de brânză și un bol de salată de roșii și castraveți.

Varianta 2: O bucată de pește cu o felie de mămăligă și un bol de salată de varză.

Varianta 3: Brânză cu smântână mai slabă și un bol de salată de sfeclă.

Gustare:

Varianta 1: O mână de cireșe.

Varianta 2: Un grapefruit.

Varianta 3: Un măr.

Cină

Varianta 1: Supă de varză.

Varianta 2: Salată de legume cu pui.

Varianta 3: Bucată de carne de curcan cu două roșii

Consumul de apă este esențial în cura de slăbire

Asigură-te că bei cel puțin doi litri de lichide de apă pe zi. Hidratarea corectă poate influența pozitiv metabolismul și poate ajuta la arderea caloriilor.

Consumul de apă înainte de mese poate ajuta la reducerea apetitului, contribuind astfel la controlul porțiilor și la scăderea în greutate. În plus, exercițiile fizice sunt esențiale. Începe treptat, cum ar fi 3 serii de 20 de abdomene, 20 de genoflexiuni și 5 minute de bicicletă în prima săptămână, apoi crește intensitatea pe măsură ce avansezi.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……Sursa Ciao

Share This Article