Detalii despre operația suferită de Cătălin Crișan! „Mie nu-mi este teamă de moarte!”

admin

Cătălin Crișan s-a confruntat anul trecut în luna octombrie cu dureri insuportabile. Celebrul artist a ajuns de urgență la medic și nu a scăpat de operația de dublă hernie de disc laterală. Cum se simte acum și cât de bine merge recuperarea, Cătălin Crișan ne-a mărturisit pentru Ciao.ro, după ce ieri a anunțat pe Facebook că a avut porbleme de sănătate și a suferit această intervenție chirurgicală fără de care nu ar fi fost posibil a scape de calmante și să își revină.

Pe 24 octombrie ați suferit o intervenție chirurgicală, o dublă operație de hernie de disc laterală! Cum vă simțiți acum?

Au trecut deja trei luni iar recuperarea evoluează bine.

Detalii despre operația suferită de Cătălin Crișan!

Cât durează recuperarea și cine v-a ajutat și v-a fost alături în tot acest timp? Știu că vă confruntați cu dureri groaznice înainte de operație!

Am înțeles că nu mai durează mult. Am început deja de o lună să urc pe scenă și dacă nu ridic, nu fac mișcări bruște, totul este ok. Norocul meu este că interpretarea mea scenică nu implică dansul…așa că mă descurc. Doctorul neurochirurg Cristescu Mihai Adrian m-a operat. Un OM și un profesionist de excepție. N-a fost simplu pentru că a fost vorba despre o hernie de disc laterală ceea ce am înțeles că este rară și atipică. Prietena mea a fost tot timpul lângă mine și, credeți-mă, nu i-a fost ușor mai ales în ultimele două săptămâni de dinaintea intervenției chirurgicale.

Mai continuați acum cu tratamentul? Am înțeles că la un moment dat erați nevoit să luați 20 de pastile!

Acum mai iau doar câteva pastile pentru refacerea nervului. Am scăpat de injecții și de puhoiul de medicamente…

V-a fost teamă pentru viața dumneavoastră? Ați spus pe Facebook că nu a avut curaj să se implice niciun medic să facă această operație! De ce? Ce riscuri existau?

Mie nu-mi este teamă de moarte. Nu mi-a fost niciodată. Având credință în Dumnezeu stau total relaxat în grija Lui.

Am spus…fiind vorba despre o intervenție atipică, destul de rară și deloc ușoară, medicii care m-au consultat înaintea doctorului Cristescu au avut unele rețineri…Orice anestezie generală, orice intervenție chirurgicală implică anumite riscuri dar nu m-am gândit niciodată că nu mă mai trezesc. Și dacă avea să fie așa însemna că atât a fost să fie…Am făcut copii, am sădit un pom și cred că las ceva după mine. N-am făcut degeaba umbră pamântului…

„Mie nu-mi este teamă de moarte!”

Cumva a fost tot răul spre bine! V-ați vindecat și ați reușit să dați jos și câteva kilograme bune! Sunteți în cea mai bună formă acum?

Vindecarea nu este nici pe departe completă dar merge spre bine. Greu deocamdată să fiu în cea mai bună formă…

Urmează ziua dumneavoastră, pe 6 februarie! Cum o să sărbătoriți? V-ați gândit deja să organizați o petrecere cu familia și prietenii?

În mod sigur ceva voi organiza. Unde, cum și cu cine, vom vedea…

Ce vă mai doriți pentru dumneavoastră de acum încolo pe plan profesional și personal?

Concerte cu orchestră LIVE, cât mai dese întâlniri cu publicul meu drag pe care-l slujesc de peste treizeci și șapte de ani iar pe plan personal să iubesc și să fiu iubit așa cum se-ntâmplă în momentul de față.

Sunteți mândru și fericit de faptul că Daria și Raris sunt pasionați de muzică și teatru? V-ați fi dorit altceva pentru ei?

Bineînțeles că sunt mândru. Îmi doresc să facă în viață ceea ce le place cel mai mult pentru că atunci se vor implica total și vor fi mulțumiți și fericiți.

Cu cine dintre artiștii din noua generație v-ați dori să faceți o colaborare, un feat?

Cu oricine cântă din pasiune, transmite ceea ce interpretează și crede în această meserie având succes și continuitate.

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……Sursa Ciao

Share This Article