Descoperă Succesul Profesional cu Eurodeal: Calificări Acreditate pentru o Carieră de Top

Mihai Vlad

Centrul de Formare Profesională Eurodeal, cu sediul în București, Sector 2, oferă o gamă diversificată de cursuri de calificare, specializare, perfecționare și inițiere, concepute pentru a îmbunătăți abilitățile profesionale și a dezvolta competențe noi. Cursurile sunt acreditate de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, garantând recunoașterea națională și internațională a certificatelor obținute.

Eurodeal se distinge prin accentul pus pe dezvoltarea practică, oferind cursanților oportunități de a învăța direct în contextul real de muncă, cum ar fi în restaurante pentru cursurile de bucătar. Această abordare practică este apreciată de absolvenți și angajatori deopotrivă, crescând semnificativ șansele de angajare după finalizarea cursurilor.

Un exemplu remarcabil este cursul de bucătar, care este recunoscut pentru concentrarea pe instruirea practică și oferă un certificat recunoscut internațional. Absolvenții acestui curs beneficiază de oportunități de angajare atât în România, cât și în străinătate.

Pentru persoanele fizice, Eurodeal oferă avantaje precum cursuri de calificare fără taxe de înscriere și posibilitatea de a achita cursurile în rate, în timp ce pentru persoanele juridice există oferte speciale în funcție de numărul de cursanți.

Eurodeal este apreciat pentru profesionalismul și seriozitatea sa, reflectate în recenziile pozitive primite de la cursanți și parteneri. În plus, centrul de formare profesională oferă asistență continuă în legătură cu piața muncii, punând absolvenții în legătură cu potențiali angajatori și contribuind astfel la dezvoltarea unei economii mai sănătoase.

Share This Article