Dan Capatos, reacţie acidă la adresa Andreei Marin. Ce a putut să spună prezentatorul de la Antena 1 despre Zâna Surprizelor

admin

Dan Capatos nu are nevoie de prea multe prezentări. Are o carieră de succes în lumina reflectoarelor de mulţi ani, emisiunile pe care le prezintă au reuşit să adune în faţa micilor ecrane sute de mii de telespectatori seară de seară. Prezentatorul de la Antena 1 mai este cunoscut şi pentru sinceritatea cu care a vorbit în faţa publicului indiferent de subiect, ceea ce l-a făcut şi mai iubit de public. Recent a făcut dezvăluiri neaşteptate despre Andreea Marin.

Dan Capatos a fost invitat la podcastul lui Teo Trandafir, acolo unde cei doi au abordat mai multe teme. Vedeta de la Antena 1 nu a avut nicio reţinere şi a spus ce crede despre colegii săi de breaslă, prezentatori cu ştate vechi.

Ce spune prezentatorul de la Antena 1 despre Andreea Marin

Nu este un secret pentru nimeni faptul că de-a lungul timpului, Capatos a fost destul de acid atunci când numele Andreei Marin a fost adus în discuţii. Acum acesta a dezvăluit că o consideră pe „Zâna Surprizelor” teatrală.

Dan Capatos: De ce n-a fost Andreea Marin tot timpul autentică? De ce a fost întotdeauna așa teatrală?

Teo Trandafir: După părerea mea, imaginea pe care credea ea că o vrea telespectatorul era asta.

Dan Capatos: Da, poate că în show-ul ei o fi fost așa. Eu cred că secretul e să fii cum ești tu, dar poate nici formatul nu-ți permite, de asta zic, că n-am nimic cu săraca femeie. Îmi place Cabral că reușește să strecoare păreri personale și poante. Știi, el reușește. Cred că este… Și Dan Negru reușește cumva, dar i-aș vedea și într-un format liber, cred că ar fi mult mai spumoși.

Dan Capatos, un tată mândru!

Atunci când nu este pe micile ecrane, prezentatorul show-urilor de noapte se dedică familiei sale, pe care și-a construit-o în ultimii 23 de ani, alături de Monica, soția lui. Împreună, cei doi au un fiu, pe Andrei, care la vârsta de 12 ani a înregistrat deja mai multe performanțe sportive.

Andrei Capatos este un băiat energic, ambițios și pasionat de sport, în special de tenis. Băiatul face parte de mai mulți ani din clubul sportiv Dinamo, clubul de suflet al tatălui său, acolo unde se antrenează constant pentru a devenit tot mai bun pe calea ce a urmat-o.

„Facem totul cu pasiune, în fiecare zi o oră și jumătate, cu tot cu pregătire fizică, trei ore. Mai avem timp și de școală și chiar avem rezultate foarte bune.

Eu mă aflu pe locul 52, la 12 ani. Am câștigat mai multe turnee. Am în jur de 15 cupe în FRT. Mai am medalii și la amatori, dar cele mai importante sunt din FRT. Mama mă susține cel mai mult. Fotbalul nu era pentru mine, era dur. Tenisul este elegant, nu este cu bătaie, cu lovituri. La fotbal m-a dus tata. Mă susține și tata în tenis, dar el vrea mai mult fotbal. Încă mai speră”, a declarat, extrem de dezinvolt, fiul lui Dan Capatos.

 

 

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Sursa Ciao

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate