„Dacă ar fi făcut-o MM?” Gigi Becali, criticat după ce l-a pus pe liber pe Compagno: „Cine face așa ceva?”

admin

SPORT.RO

Data publicarii: Marti 30 Ianuarie 2024, 10:23

Data actualizarii: Marti 30 Ianuarie 2024, 10:30


Fostul mare internațional este de părere că decizia lui Gigi Becali este nedreaptă și din prisma faptului că patronul FCSB nu ar fi permis niciunui alt angajat al clubului să facă o astfel de mutare care să-l coste peste un milion de euro.


Gigi Becali l-a transferat pe Andrea Compagno de la FCU Craiova anul trecut, la finalul lunii august, pentru suma de 1.5 milioane de euro. Atacantul a avut un sezon foarte bun în tricoul „roș-albastru”, marcând 20 de goluri, însă evoluțiile din startul acestui sezon l-au nemulțumit pe Gigi Becali, care ușor-ușor l-a exclus din echipa de start, totul culminând cu decizia din această iarnă de a-l pune pe lista de transferuri.


„Una de 300.000 de euro, una de 150.000 și una de 250.000 de euro”, sunt ofertele pe care le-a primit Gigi Becali pe numele lui Andrea Compagno.


„Ai dat 1,5 milioane pe Compagno, ți-a dat 20 de goluri anul trecut și iei 300.000 pe el. Dacă ar fi făcut-o MM pe-asta, ce s-ar fi întâmplat? Să spună că îl vrea pe ăsta și dea 1,5 milioane de euro.


Cine face așa ceva? Să ai un atacant care dă 20 de goluri și să nu-ți mai placă peste noapte?”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digisport.


Despre Andrea Compagno


Compagno joacă la FCSB din vara anului 2022, când Gigi Becali a plătit 1,5 milioane de euro pentru a-l transfera de la FCU Craiova și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 2.3 milioane de euro.


Golgheterul echipei în sezonul precedent, Compagno nu a avut evoluții pe măsura așteptărilor și în acest sezon. A marcat de patru ori în 23 de partide, iar site-urile de specialitate îi oferă o cotă de piață de 2,3 milioane de euro.Source link

Share This Article