Cum poţi să îşi transformi maşina de spălat haine în uscător. Puţini români cunosc acest truc!

admin

Acest truc îţi poate face viaţa mai uşoră! Multe gospodine nu au ştiut până acum că îşi pot transforma maşina de spălat haine în uscător. Cum e posibil? Ei bine aveţi nevoie doar de un prosop. Iată pașii pe care trebuie să-i urmaţi.

Mașina de spălat rufe a devenit un electrocasnic indispensabil în majoritatea locuințelor. Puţini sunt cei care ştiu că pe lângă curăţarea hainelor, mai poate avea şi alte întrebuinţări.

Cum poţi să îşi transformi maşina de spălat haine în uscător

Paşii pe care trebuie să îi urmaţi sunt foarte simpli. Aşa cum spuneam, aveţi nevoie de un prosop uscat cu care să acoperiţi tamburul mașinii de spălat. Apoi selectați programul de rotație la putere maximă. Rufele nu se vor usca în totalitate, însă o mare cantitate de apă se absoarbe cu ajutorul acestui truc.

De ce miros urât prosoapele. Pune ASTA în mașina de spălat și prosoapele vor mirosi a curat

Nu-ți face probleme, există o soluție simplă, ieftină și eficientă care te ajută să elimini mirosul neplăcut din prosoape. Ai nevoie de doar două ingrediente pe care sigur le ai acasăAflă mai jos care sunt motivele pentru care prosoapele capătă un miros urât, de ce nu e bine să folosești balsam de rufe și cum scapi de izul stătut din prosoape.

Unul dintre motivele pentru care prosoapele capătă miros neplăcut, ca de mucegai, este că în timp se acumulează detergent și balsam în fibrele textile. Astfel, se creează un fel de peliculă și prosoapele nu mai absorb la fel de bine apa și nici nu se usucă în întregime, favorizând apariția bacteriilor care determină mirosul neplăcut. Vezi aici cum scapi de mirosul neplăcut din prosoape. Cea mai eficientă metodă prin care elimini mirosul oribil este una la îndemâna tuturor și foarte ieftină.

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Sursa Ciao

Share This Article