Cum îl poate ‘recâștiga’ Luis Phelipe pe Gigi Becali după ce patronul FCSB l-a amenințat cu plecarea pe brazilian

admin
marius lacaus size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Miercuri 07 Februarie 2024, 23:23

Data actualizarii: Miercuri 07 Februarie 2024, 23:49


Dacă după meciul cu UTA Arad, patronul FCSB-ului spunea despre Luis Phelipe că o să fie titular indiscutabil, după partidele cu Universitatea Craiova și Farul Constanța, situația s-a schimbat.


Atacantul a fost schimbat la pauză în cele două confruntări, iar Gigi Becali a declarat că va mai primi doar câteva șanse pentru a convinge că merită la echipă. 


„Luis Phelipe… Ăla nu e fotbalist. Nu mai e ca untul. La fotbal, paza bună păzește bostănăria. Când ți-e frică, de frică joci. Dar va mai avea șanse pentru că am încredere în talentul lui. Doar că… Dacă mai joacă joacă două sau trei meciuri așa, la revedere! Du-te, tată!”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.


Cum îl poate convinge Luis Phelipe pe Gigi Becali


Marius Lăcătuș este de părere că jucătoarul poate oferi o replică pe măsură în următorul meci, dacă va fi introdus pe teren.


„Unt pe pâine (n.r. râde). Nu, dar îl mai lasă. Două-trei șanse îi mai dă. Reacția trebuie să o aibă, dacă are posibilitatea, la primul joc, pe teren. Din vorbe nu o să poată.


Sigur sunt și jucători la care antrenorul trebuie să știe să umble la sentimente, cum se spune. Păi, dacă dădea gol (n.r. Luis Phelipe cu Farul) era un plus, mai venea și ceva dulceață peste (n.r. râde)”, a spus Marius Lăcătuș, la Digi Sport Special.


Brazilianul Luis Phelipe (22 de ani / 1,78 m) poate juca atât atacant de careu, cât și extremă. E cotat la 500.000 de euro, iar FCSB a plătit 200.000 de euro în conturile celor de la Poli Iași, în pauza de iarnă.
Gigi Becali, după FCSB – Farul Constanța (06/02/2024) pe www.sport.ro


 
Source link

Share This Article