Cum gestionează Alexia Eram certurile din relaţia cu Mario Fresh. Cine cedează primul?

admin
6e9db456 a43d 4336 aaac 380d08382faa 1024x449 1 e1703688141185.jpg

Alexia Eram şi Mario Fresh formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Tinerii sunt de aproape 8 ani împreună, însă relaţia lor nu a fost întotdeauna roz. În cadrul unui interviu recent, fiica Andreei Esca a vorbit despre gelozia din relaţie şi totodată a dezvăluit cine cedează primul după o discuţie aprinsă.

Alexia Eram are o comunitate uriaşă de fani în mediul online care o susţin la fiecare pas. Internauţii vor să ştie în permanenţă ce se întâmplă în viaţa tinerei, însă subiectul lor preferat este de departe, relaţia pe care aceasta o are cu Mario Fresh.

Ce spune fiica Andreei Esca despre certurile din relaţie

În cadrul unui interviu recent, fosta concurentă de la America Express a vorbit despre momentele tensionate din cuplul său. Alexia recunoaşte că există şi perioade în care nu sunt pe aceeaşi lungime de undă, însă certurile lor se rezolvă foarte rapid.

„Cred că fiecare cuplu are certurile lui de la niște lucruri minore. De ce n-ai pus mașina de spălat, de ce ți-ai lăsat lucrurile aici?(…). Amândoi lăsăm unul de la celălalt. Depinde care au fost neînțelegerile, dar el este mai încăpățânat așa de fel”, a mărturisit Alexia Eram pentru Unica.ro.

Alexia Eram merge o dată pe lună la psiholog

Alexia Eram și-a deschis sufletul și a vorbit despre experiențele mai neplăcute prin care a trecut de la debutul pandemiei de coronavirus. Întreg mapamondul a fost afectat, iar majoritatea populației s-a confruntat cu stări de anxietate și depresie.

Fosta concurentă de la America Express a mărturisit că este o fire mai emotivă și că a fost afectată de sițuația în care ne aflam. Așa că a decis să apeleze la ajutorul unui specialist. Sunt ani de zile de când face terapie, o dată pe săptămână, și recunoaște că acest lucru o ajută enorm.

”Eu plâng foarte des, plâng aproape în fiecare zi. Ultima oară am plâns acum două zile, pentru că nu mă simțeam bine. Eu așa mă descarc. Cred că toată lumea suferă de anxietate și de stres. Trăim într-o lume haotică, dar fac terapie, oricum, o dată pe săptămână. Cred că mă ajută foarte mult. Am perioade foarte des, că tot ziceam că sunt pozitivă, în interiorul meu nu sunt tot timpul așa de pozitivă.

Nu neapărat pentru că aș avea ceva. Pur și simplu cred că toate lucrurile astea din jurul tău, stresul, presiunea, te fac să fii mai anxios. (…) Fiecare are problemele lui. Nicio problemă nu poate să fie mai mică sau mai mare, pentru mine asta este o problemă mare. (…) Dar nu prea-mi place să-mi port milă. Am făcut terapie prima oară acum vreo 5 ani de zile. M-am oprit, trei ani mai târziu am făcut din nou, câteva luni, iar m-am oprit și acum am reluat de aproape un an, de când a început pandemia”, a mărturisit Alexia Eram în podcastul Laurei Giurcanu.

 

Sursă foto: social media

 

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Sursa Ciao

Share This Article