Cum arată casa de lux din Corbeanca a lui Dani Oțil! Nu o să îți vină să crezi ce are în pivniță

admin
design fara titlu 2021 09 29t172517110.webp.webp

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu dețin o vilă de lux în Corbeanca. Cei doi se mândresc cu locuința și spună că au făcut mari eforturi să o aducă la acest nivel.

În urmă cu ceva timp, Dani Oțil, cunoscutul prezentator TV de la Antena 1, a deschis ușa casei sale. Dezvăluind publicului o locuință cu adevărat impresionantă, pe care a amenajat-o cu pasiune și inspirație după numeroasele sale călătorii prin lume.

„Acasă poți să-i spui locului ăluia la care visezi după primele trei zile de vacanță. Sau când ești plecat în oraș și ai o zi mai lungă, să vrei să ajungi acasă la răcoarea ta, mirosul tău, căldura ta. Locul ăla unde să fii ca telefonul pus la încărcat”, spunea matinalul de la Antena 1.

Cum arată casa de lux din Corbeanca a lui Dani Oțil!

„Sunt foarte mândru că acum mai bine de zece ani am ales niște obiecte de mobilier care încă țin. Cum e canapeaua, pe care s-a dormit grav. N-a fost nici măcar la un preț mediu, a fost o canapea ieftină, dar am căutat-o atât de mult până când am reușit s-o găsesc și ține și acum. 

Până la 26 de ani nu am avut bani să fac aproape nimic. Dar de la 26 am început să călătoresc și nu m-am mai oprit. Am văzut niște lucruri care mi-au rămas în minte: am elemente în casă pe care le-am văzut în Koh Samoi, de exemplu, în Thailanda. La Amsterdam am stat într-o mansardă superbă de unde am furat idei pentru baie. Mi le-am notat mental și când a venit momentul, le-am pus în practică”, a mai declarat Dani Oțil, potrivit lovedeco.ro.

Nu o să îți vină să crezi ce are în pivniță

Unul dintre punctele de atracție ale casei este pivnița transformată într-un mic cinema, perfect pentru două persoane, dar și pentru sesiuni de gaming. La parter, livingul spațios, bucătăria deschisă și dressing-ul ascuns în perete emană eleganță și rafinament, reflectând gusturile rafinate ale cuplului.

„De când am văzut casa, am văzut pivnița asta care e cu o înălțime de cameră normală, în care bănuiesc că orice om gospodar și-ar fi dorit să pună niște borcane, butoiul cu varză etc.

Eu cred că orice om care are încă un spirit tânăr și viu are nevoie să se joace, așa că mi-am făcut un spațiu unde pot să mă joc și unde am și un mic cinema doar pentru două persoane. Mi s-a părut că o să dau lovitura cu treaba asta. N-am dat lovitura niciodată”, a mai spus Dani Oțil.

Sursa foto: Instagram / lovedeco.ro.

Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D……Sursa Ciao

Share This Article