Cum a slăbit Andreea Esca 9 kilograme. Regimul alimentar foarte ușor de ținut

admin
https www.cancan.ro wp content uploads 2022 08 andreea esca dieta de vara.webp.webp

Cum a slăbit Andreea Esca 9 kilograme. Regimul alimentar foarte ușor de ținut. Sportul pare să fie una dintre activitățile preferate atât pentru Alexia Eram, cât și pentru Andreea Esca!

Mama și fiica merg frecvent atât în diverse clinici, cât și în sala de fitness, pentru a se menține. Încearcă să ducă un stil de viață sănătos și par să se susțin una pe cealaltă.

Vedeta Știrilor Pro TV a mărturisit că nu urmează o dietă anume, ci mai degrabă un stil alimentar. În urmă cu câţiva ani, avea 64 de kg la o înălţime de 162 de cm. Atunci a decis că e timpul să facă nişte schimbări.

Cum a slăbit Andreea Esca 9 kilograme

Singura mea regulă este să fiu la ora 19:00 la pupitrul ştirilor. Dar încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii, mă rog, tot ce ştim sigur că ne va aduce nişte kilograme în plus. Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat. Din pacate, însă, nu vă pot da reţeta.

Si atunci vă doresc să o gasiţi, să stiţi că, dacă veţi face, daca veţi trai lucruri care vă fac fericite, se va vedea. Si bonus: să faceti un pic de sport în limita timpului’. (…) Sportul e baza şi un pic de atenţie la mâncare nu strică. De asemenea, nu sunt adepta operaţiilor estetice, nu mi-am făcut nici măcar o injecţie”, a mărturisit Andreea Esca, citată de viva.ro.

Ce dietă folosește, de fapt, Andreea Esca, prezentatoarea știrilor Pro Tv, pentru a se menține tânără și frumoasă? Iată regulile alimentare de la care nu se abate niciodată!

Cum a slăbit Andreea Esca 9 kilograme

Andreea Esca a împlinit 51 de ani în luna august. Vedeta respectă mai multe reguli de alimentație, pentru a rămâne în formă maximă.

„Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple, adică trebuie să înveți cumva să mănânci, să nu asociezi niște alimente și să ai voință să mănânci cantitatea care trebuie și alimentele combinate într-un anume fel. (…) Adică nu mai mănânci șnițel, care are și carne și ou și făină, sau nu mănânci carne cu cartofi.

În primul rând, asta e cel mai important, că asta făceam și asta facem toți, că sunt gustoase, adică vrei să mănânci carne cu cartofi, nu ai chef să mănânci carne cu salată, dar dacă vrei să slăbești, mănânci carne cu salată și nu mai mănânci o porție de 200 de grame, mănânci o porție de 100 de grame, asta e tot. Nu mai mănânci atât de mult și te obișnuiești așa”, a susținut Andreea Esca într-un interviu, conform CIAO.RO.

„Eu nu am mâncat zahăr”

„Cred că e bine a mânca mai puțin. Eu nu am mâncat zahăr decât din fructe, nu am mai mâncat dulciuri, ca să evit, și pâine, tot așa, o felie de pâine de secară, care mie îmi place foarte mult.

De exemplu, cea mai mare dorință a fost să pot să mănânc pâine, pentru că mie îmi place pâinea foarte mult, nu am o problemă să renunț la dulciuri”, a mai povestit Andreea Esca pentru click.ro.

„Nu beau rece, mănânc înghețată doar când sunt în concediu, cred că așa reușesc.

Nici aici nu fac prea mare lucru, dar mă mai duc la câte un tratament cosmetic, fac mult sport, încerc să mă simt bine în pielea mea.”, a mărturisit Andreea Esca.

Sursa foto: Facebook

Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D……Sursa Ciao

Share This Article