CONSULTA , INTERACTIONEAZA , CRESTE

PESTE 15 ANI IN RESURSE
Umane la nivel international

WORLD HR se mandreste cu o experienta cumulata a consultantilor sai de peste 15 ani in domeniul resurselor umane.

OAMENII POTRIVITI

O afacere poate sa creasca doar daca este coordonata si are in componenta oameni ideali pentru domeniul sau de activitate.

CONTRACT PERSONALIZAT

WORLD HR ofera clientilor sai solutii ajustate pe nevoile fiecaruia si nu standardizeaza nimic . Stim ca fiecare afacere este unica si deci are nevoie de solutii unice.

LOIALITATEA PERSONALULUI

WORLD HR va ofera sfaturi si solutii pentru a castiga loialitatea personalului dvs. este importanta o colaborarea pe perioada lunga de timp deoarece aceasta ofera mularea personalului pe proiectul clientului.

PROGRES CONSTANCT

Clientii nostri beneficiaza de suportul WORLD HR in scopul imbunatatirii si eficientizarii resurselor umane ca afacerile clientilor nostrii sa fie in continua dezvoltare.

La WORLD HR, suntem seriosi in domeniul dreptului muncii si pasionati de Resurse Umane. De la inceputul formarii noastre in 2008, compania noastra s-a schimbat si a evoluat. Am lucrat pentru organizatii mari , mijlocii si de asemenea mici. Aceasta experienta a fost nepretuita si ne-a permis sa impartasim cunostintele noastre cu companiile mici si mijlocii, adaugand valoare operatiunilor lor.

In 2010, am ajuns in ASIA si am creat parteneriate care ne-au ajutat sa punem bazele WORLD HR, valorile noastre de baza raman neatinse. Principiile generale care ne ghideaza abordarea se bazeaza pe integritate, colaborare, imputernicire, responsabilitate si respect. Inca facem eforturi suplimentare cu angajamentul si dorinta noastra de a oferi o experienta cu adevarat pozitiva pentru clientii nostri de afaceri.

Va vom oferi incredere ca si Compania dumneavoastra sa functioneaze in conformitate cu Legea Muncii si cu reglementarile, permitandu-va sa minimizati riscurile pentru afacerea dumneavoastra si sa construiti un loc de munca sanatos, cu angajati fericiti. Ne angajam sa oferim un serviciu de resurse umane de calitate, care sa aduca beneficii afacerii, sa conduca la profituri mai mari si sa reduca riscurile de angajare.

In cultura noastra se afla cele mai inalte standarde ale unui serviciu de resurse umane, flexibilitate si angajament si o abordare primitoare si prietenoasa in relatia cu clientii. Clientii si partenerii nostri de afaceri sunt in centrul filozofiei noastre, fiind componentele valorilor noastre de baza si motoarele planurilor noastre de viitor, contribuind la succesul reciproc.

2008

Martie 2008

Echipa World HR isi incepe activitatea

Iunie 2010

WORLDHR ajunge in Asia si creaza parteneriate

August 2011

Echipa WORLD HR incepe sa creasca

2011

September 2015

WORLD HR ajunge in Africa si creaza parteneriate

April 2017

WORLD HR ajunge in America de Sud si creaza parteneriate

Octombrie 2018

WORLD HR ajunge la o baza de date de peste 20.000 CV-uri

2021

2021

WORLD HR se matarializeaza intr-o organizatie care opereaza la nivel international

Sunt convins ca nimic din ceea ce facem nu este mai important decat angajarea si dezvoltarea oamenilor. La sfarsitul zilei, pariezi pe oameni si pe strategii.

CEO & Founder

Adrian Mircea Popa

MAI MULT DECAT O AFACERE

Clienti mari
DE-A LUNGUL TIMPULUI

Ne mandrim cu clientii nostri si dorim sa le aratam aprecierea pentru increderea lor pe pagina noastra.
logo-urbanist
logo-bello
logo-applauz
logo-estato
logo-hotel-berg
logo-hotel-california
logo-celeste
logo-addison
logo-bold-news
World HRDespre noi
Agentia Wold Hr ofera servicii de resurse umane profesionale ce cuprind atat servicii administrare personal, cat si recrutare personal si consultanta de resurse umane.
Locatiile NoastreUnde poti sa ne gasesti
https://worldhr.ro/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Suntem PrezentiWorld HR Social Media
Suntem prezenti si pe cele mai importante retele Social Media.
World HRDespre noi
Agentia Wold Hr ofera servicii de resurse umane profesionale ce cuprind atat servicii administrare personal, cat si recrutare personal si consultanta de resurse umane.
Locatiile NoastreUnde poti sa ne gasesti
https://worldhr.ro/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
Suntem PrezentiWorld HR Social Media
Suntem prezenti si pe cele mai importante retele Social Media.

Copyright by World Hr. All rights reserved.

Copyright by World Hr. All rights reserved.

gazduire web gazduire website