Claudia Puican, părăsită de Armin Nicoară. Totul s-a întâmplat în vacanță. Care este motivul

admin
WhatsApp Image 2021 09 02 at 13.54.15 1.jpeg

Claudia Puican a fost părăsită de Armin Nicoară. Totul s-a întâmplat în vacanță, iar artista și-a somat soțul să spună care este motivul.

Claudia Puican a scris că este singură în vacanță și îi e foarte bine. Fanii cuplului au început să își pună întrebări legate de stabilitatea căsătoriei celor doi, mai ales că, de obicei, în călătorii au fost mai mereu împreună.

Supărată de întrebările fanilor, artista și-a rugat soțul să facă public motivul pentru care a lipsit din vacanța din Italia, lăsând-o de una singură, însă saxofonistul a avut o reacție cu totul neașteptată.

Claudia Puican, părăsită de Armin Nicoară

Claudia Puican: „Pentru că am primit foarte multe mesaje despre vacanța în care am fost singură și nu m-a însoțit domnul Armin, vreau să vă spună tocai el de ce nu a venit cu mine. Spune.”

Armin Nicoară: „Ce să spun? Dă-i înapoi că nu am știut că mă pui pe mine să vorbesc.”

Claudia Puican: „Imediat, se gândește și vă răspunde.”

Armin Nicoară: „Dragilor, să vă spun. Nu am putut ajunge la munte, deoarece am avut… nu pot să spun, Țiți.”

Claudia Puican: „Dragilor, Armin nu vrea să dezvăluie nimic deocamdată, dar la momentul potrivit sunt sigură că va veni cu argumente și explicații. Vezi că am avut o grămadă de mesaje de cum se poate așa ceva, te duci în vacanță singură? Ce, «Tu ești a nimănui, că își bate joc de tine», dar veți afla în curând de la el personal.

Stați aproape. Nici nu mai vorbește nimic, că nu are voie.”

Claudia Puican și Armin Nicoară își doresc copii

Cei doi au ales să meargă în Franța pentru analize și tratamente, însă singura soluție pe care o au la dispoziție este să apeleze la inseminarea In Vitro. Cea mai mare dorință a lor este ca artista să rămână însărcinată cu gemeni.

Armin Nicoară și Claudia Puican sunt mai mult decât pregătiți să devină părinți și lucrează la acest lucru. Au apelat la o clinică privată din Paris pentru o procedură de fertilizare în vitro și și sunt nerăbdători să înceapă tratamentul.

Chiar la sfârșitul anului trecut cei doi artiști s-au mutat în casă nouă, acolo unde au și o cameră pe care au rezervat-o pentru bebelușul pe care și-l doresc. Armin Nicoară a dat detalii pentru Ciao.ro despre toate aceste planuri și visuri cu privire la mărirea familiei! Citește interviul aici.

Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D……



Sursa Ciao

Share This Article