Cine este Iorga, tiktokeriţa care a cucerit internetul. Câţi bani câştigă lunar de când a devenit celebră

admin
WhatsApp Image 2024 02 01 at 13.23.15.jpeg

Iorga, o tânără în vârstă de 22 de ani, a reuşit să cucerească internetul în ultimii ani. Recunoaşte că nu şi-a propus acest lucru, totul a început iniţial ca o joacă, însă în prezent câştigă sume uriaşe din contractele de imagine. Invitată în cadrul emisiunii CANCAN EXCLUSIV, tiktokeriţa a vorbit despre parcursul său şi a explicat celor care nu o cunosc încă cine este şi cum a reuşit să ajungă atât de departe.

Iorga spune că nu are fani, ci mai degrabă prieteni virtuali. Simte că a legat o conexiune sinceră cu cei care o urmăresc, asta pentru că nu a încercat niciodată să pară ceea ce nu este.

Dar cine este mai exact Iorga Ana Maria Valentina, pe numele real, şi cum a ajuns atât de cunoscută pe TikTok.

„Cred că fix asta este magia. Că nu sunt ceva, adică nu e un personaj, dar este o întrebare validă că şi eu m-aş întreba, nu cânţi, nu dansezi, ce faci? Nu pot să ma duc nici la speaker motivaţional că nu am revoluţionat nimic de-a lungul vieţii mele, pur şi simplu vorbeam, dar copiii, copii că atunci erau şi ei copii când eram eu, rezonau cu mine. Eu vorbeam toate lucrurile, eram foarte dezinvoltă nu feream niciun subiect, nu mă deranja nimic şi practic rădăcini au plecat de la teorii conspiraţionale, ce vorbeam eu pe live. Pur şi simplu ei au crescut cu mine, ne uitam unii la aţii şi vorbeam. Aveam o relaţie foarte personală cu ei, vorbeam totul cu ei nu le ziceam „Hei guys, am primit crema asta, sa îmi daţi un like aici”. Făceam live vorbeam cu ei, îi tratam ca pe prietenii mei, deşi ei nu existau. Oamenii se simt ca şi cum mă cunosc, Ne simţit aproape unii pe alţii, asta este. Oamenii mă simt ca pe un om normal nu ca pe un pixel cum sunt alţii”, a povestit tiktokeriţa.

Iorga a dezvăluit cât câștigă din activitatea pe social media

CANCAN.RO: Practic, cum se fac bani pe TikTok, din monetizare?

Iorga: Nu cred că există așa ceva în România, nu te plătește platforma în sine, te plătesc oameni să promovezi prin intermediul platformei, sunt contracte de plasare produse sau afiliere.

CANCAN.RO: Ai făcut peste 100.000 de euro din social media?

Iorga: Da, din TikTok, Instagram, festivaluri. VEZI CONTINUAREA AICI

 

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Sursa Ciao

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate