Che sarà, Sara! Errani a jucat „tenis aerian” la Transylvania Open și a distrus a doua favorită (LIVE pe Pro Arena și VOYO)

admin
che sar sara errani a jucat ztenis aerian la transylvania open si a distrus a doua favorita live pe pro 2 size6.png

Marcu Czentye

Data publicarii: Joi 08 Februarie 2024, 17:35

Data actualizarii: Joi 08 Februarie 2024, 17:40


Pentru Sara Errani (36 de ani, 98 WTA) vârsta e doar un număr. Sportiva născută la Bologna a surprins publicul clujean în optimile de finală ale Openului Transilvaniei. 


Pe terenul central din Arena BT, fosta finalistă a turneului de la Roland Garros a învins-o cu 6-0, 6-1 pe Tatjana Maria, fostă semifinalistă a competiției de la Wimbledon.


Sara Errani, aproape de o victorie cu 6-0, 6-0, la Transylvania Open 2024


La mingea de meci și nu numai, Errani s-a folosit de mingi înalte, boltite pentru a o destabiliza pe germancă, iar tactica i-a adus victoria. 


În faza ultimelor opt jucătoare, Sara Errani s-ar putea duela cu un fost număr unu mondial, Karolina Pliskova, dacă sportiva din Republica Cehă va trece de Camila Osorio, din Columbia. Imediat după meci, Sara Errani a admis că este prima oară când a venit la Cluj-Napoca, dar că se bucură foarte mult să fie prezentă în România.


Italianca le-a mulțumit spectatorilor pentru sprijin, după ce, în turul anterior, a afirmat că are prieteni în țara noastră și că România e ca o a doua casă pentru ea. 


În 2012, Sara Errani a fost învinsă în finala turneului de la Roland Garros de rusoaica Maria Sharapova, scor 6-3, 6-2. Nebunie de tenis! Minge de set din povești, jucată la Transylvania Open 2024 (LIVE pe Pro Arena și VOYO)
Source link

Share This Article