„Cel mai bun cuplu”. Daniel Pancu a numit punctul forte al FCSB-ului din acest sezon

admin

SPORT.RO

Data publicarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 20:28

Data actualizarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 20:35


Ngezana și Dawa, apreciați de Daniel Pancu


Fostul internațional român este de părere că FCSB a găsit o formulă optimă pentru axul central al apărării, care oferă mai multă siguranță decât cuplul de fundași din sezonul trecut.


„Se pot întâmpla multe, sunt foarte multe puncte. Dacă intră cu 6 puncte în play-off e aproape imposibil (n.r. ca altă echipă să se bată pentru titlu), pentru că nu văd o echipă să câștige opt jocuri.


FCSB, dacă a câștigat ceva important, e la fundașii centrali. Pentru că Dawa și Tamm, nu exagerez, fotbalistic erau de cascadorii râsului (n.r. în sezonul trecut).


Adică încrucișați, unul peste altul, își părăseau zonele, atacau pe la fanion, unul era în partea cealaltă. Acum cu Ngezana… Pentru mine este cel mai bun cuplu de fundași centrali din România”, a declarat Daniel Pancu, la Digi Sport. 


Gigi Becali, laude la foc continuu pentru Ngezana și Dawa


Patronul de la FCSB își laudă fundașii centrali, care dau consistență jocului defensiv: sud-africanul Siyabonga Ngezana și camerunezul Joyskim Dawa. Întrebat dacă Vlad Chiricheș mai poate redeveni titular, Becali a făcut o reverență în fața stoperilor care duc greul în prezent la liderul campionatului. 


Mai mult, afaceristul din Pipera susține, în stilul său caracteristic, că Dawa și Ngezana ar avea o valoare de piață uriașă dacă tehnicitatea lor era superioară. 


„N-ai cum cu ăștia doi (n.r.: Dawa și Ngezana) Viteză, forță! Nu poate să dea nimeni cu capul în fața lor. Dacă aveau și tehnică, erau de 70-80 de milioane”, a declarat Gigi Becali, la televiziunea Digisport.Source link

Share This Article