Ce suferință ascunde actrița Magda Catone. Se abține cu greu să nu plângă în public

admin
https www.cancan.ro wp content uploads 2019 03 4 MAGDA CATONE.webp.webp

Magda Catone a povestit recent despre dorul care o macină după moartea soțului ei, regretatul actor Șerban Ionescu. Dar și despre felul în care a ales să-și ”mascheze” sentimentele. 

Actrița Magda Catone a povestit în emisiunea lui Cristi Brancu cum decurge viața ei după dispariția lui Șerban Ionescu.

Nu am apucat să plâng de dorul lui Șerban, mă țin tare. Comuniunea asta dintre noi e ceva ce depășește granițele lăsate de Dumnezeu. Știm că suntem împreună într-un duh. E foarte greu fără el, dar te întărește Dumnezeu și poți să treci peste asta”.

Magda Catone recunoaște că își alină dorul de soț când este alături de fiul ei, Carol, în vârstă de 29 de ani. Băiatul fiind copia fidelă a celebrului său tată. Seamănă foarte mult fizic, dar și i-a moștenit și talentul actoricesc. Carol organizează, alături de mama lui, festivalul Șerban Ionescu.

Magda Catone: ”De Sărbători ne e cel mai dor de el”

Am un băiat care îi calcă pe urme, este o prelungire a relației pe care am avut-o cu Șerban, este Scorpion ca și mine și este stâlpul casei. El este președintele asociației Șerban Ionescu, iar eu sunt directoarea Festivalului”, a povestit Magda Catone la Prima TV.
Actrița și-a amintit de cel mai solicitat Moș Crăciun. Șerban Ionescu era cel care juca rolul Moșului pentru copiii tuturor prietenilor.

De Sărbători ne e cel mai dor de el. Șerban era Moș Crăciun pentru că el era cel care mergea la Ducu Darie, la Tania, la Manuela Hărăbor, era moșul care aduce bucurii copiiilor. Soția lui Ducu Darie i-a făcut primul costum. Apoi, s-a dus vestea și Manuela a venit cu un costum superb, și apoi lumea ne suna să vină Șerban cu darurile”, a mai povestit Magda Catone.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……Sursa Ciao

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate