Cât trebuie să plătească Rapid pentru transferul de titlu

admin
un apropiat al lui bergodi cristiano e atasat de rapid fanii ar trebui sa aiba rabdare pentru ca inca 7 size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Joi 01 Februarie 2024, 22:54

Data actualizarii: Joi 01 Februarie 2024, 22:54


Jakub Hromada (27 de ani), mijlocașul defensiv de la Slavia Praga, a fost convins de cei de cei de la Rapid să se alăture lotului condus de Cristiano Bergodi.


Jakub Hromada, sub formă de împrumut la Rapid


Mutarea se va produce, pentru început, sub formă de împrumut până la finalul acestui sezon, iar Rapid va avea și opțiunea unui transfer definitiv, în cazul în care slovacul va confirma în Giulești.


Ca să-și asigure serviciile lui Hromada și din sezonul următorul, Dan Șucu și Victor Angelescu trebuie să plătească aproximativ 500.000 de euro, scrie DigiSport.


Hromada ar fi al șaselea transfer pentru Rapid în această perioadă de mercato, după Borisav Burmaz, Ermal Krasniqi, Florent Hasani, Damjan Djokovic și Marian Aioani. În plus, giuleștenii l-au transferat și pe Cătălin Vulturar, care nu a fost încă prezentat la echipă.


Mijlocașul defensiv are o cotă de piață de 1,3 milioane de euro, potrivit site-urilor de specialitate, și a prins chiar și patru meciuri pentru naționala de seniori a Slovaciei.


Înainte de a ajunge la Slavia Praga pentru 500.000 de euro, Hromada a mai evoluat la FK Senica, Viktoria Plzen și Slovan Liberec. Mijlocașul a aparținut o bună perioadă de timp de Sampdoria, dar nu a primit șanse în tricoul genovezilor. 


În perioada junioratului, slovacul a mai aprținut de Juventus și Genoa, iar în cariera sa a mai trecut pe la Pro Vercelli.Source link

Share This Article