Cât de mult a crescut fiica Antoniei. Maya este o adolescentă în toată regula + Tânăra îi calcă pe urme mamei sale

admin

Maya, fiica Antoniei, primul său copil, este o domnişoară în toată regula! Tânăra s-a transformat radical în ultimii ani şi pare că îi calcă pe urme mamei sale. Adolescenta este foarte activă în mediul online acolo unde publică diferite filmuleţe spre bucuria celor care o urmăresc. Este foarte apreciată de internauţi, iar cei mai mulţi sunt de părere că în cazul lor, așchia nu a sărit departe de trunchi.

Antonia este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. Vedeta i-a cucerit pe fani săi în primul rând cu talentul, iar apoi cu umorul, modestia şi sinceritatea de care a dat mereu dovadă. În plan personal, artista a fost implicată într-un scandal care a ţinut primele pagini ale ziarelor în urmă cu mai mult timp, după ce s-a despărţit de italianul Vincenzo Castellano. Deşi au purtat un „război” prin tribunale, în cele din urmă au îngropat securea războiului, de dragul fiicei lor.

Cât de mult a crescut fiica Antoniei

Maya locuiește în mare parte a timpului în Italia, alături de tatăl său. În ultima perioadă a început să viziteze România mai des, potrivit dezvăluirilor făcute de mama sa. Adolescenta are o relaţie specială cu frații săi mai mici, Dominic și Akim, băieţii Antoniei din relaţia cu Alex Velea, cei trei fiind foarte uniți.

În mediul online, „mini Antonia” aşa cum au numit-o fanii, reuşeşte să îi uimească pe internauţi cu fiecare apariţie. Pe lângă faptul că seamănă extrem de mult cu mama ei, Maya a preluat şi multe dintre gesturile artistei.

Maya a împlinit 13 ani

În vara anului 2023, Maya a împlinit 13 ani și este o adolescentă în toată regula. Tânăra este extraordinar de frumoasă, a moştenit trăsăturile fine ale mamei sale, după cum se poate observa și în imaginile din GALERIA FOTO.

„Chiar am un copil adolescent???!! Doamne, cât de repede trece timpul!! La mulți ani întâii mele născute, sufletul meu! La mulți ani cele mai dulci fiice și celei mai bune surori! Ești iubită și binecuvântată! Te ador! Bine ai intrat în anii adolescenței”, este mesajul transmis de Antonia pe pagina sa de Facebook.

 

 

Sursă foto: social media

 

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Sursa Ciao

Share This Article