ALATURATIVA ECHIPEI NOASTRE DE HR

Proiecte reusite prin WORLD HR
EFICIENTA SI REZULTATE MAXIME

WORLD HR va propune cele mai bune solutii pentru afacerea dumneavoastra , intelegem cat de importante sunt echipele care presteaza intr-o afacere asa ca noi va propunem doar cele mai bune solutii si strategii.

Alaturati-va uneia dintre companiile de resurse umane cu cea mai rapida crestere din Europa de Est

Suntem o companie care se refera la oameni si construim relatii autentice cu clientii nostri, ceea ce ne permite sa-i sprijinim mai bine. Cautam membri de echipa talentati, motivati si loiali, care doresc sa ne ajute sa livram 110% clientilor nostri, sa crestem profesional si sa le atingem intregul potential.

Lucrand cu si pentru WORLD HR inseamna sa faci parte din cresterea uneia dintre companiile de HR cu cea mai rapida crestere din Europa de Est, sa ai ocazia sa lucrezi la o mare varietate de proiecte si clienti si sa fii recompensat printr-o promovare rapida.

Cautam oameni exceptionali care sa ne ajute sa transformam oportunitatile in proiecte de succes, daca sunteti interesat sa lucrati pentru WORLD HR, va rugam sa trimiteti CV-ul si scrisoarea de intentie la office@worldhr.ro

https://worldhr.ro/wp-content/uploads/2019/04/img-people-02.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
SUCCESUL NOSTRU DE-A LUNGUL ANILOR

Numerele vorbesc
DE LA SINE

Puteti inspecta mereu statisticile succesului nostru pe aceasta pagina , si lasam numere sa vorbeasca de la sine.
0123456789001234567890%

Clienti sadisfacuti

Toti clientii nostri beneficiaza de servicii de inalta calitate
012345678900123456789001234567890+

Sfaturi date

Dupa cum este mentionat pe paginile noastre suntem mereu la dispozitia partenerilor si clientilor pentru ai sfatuii.
0123456789001234567890+

Afaceri ghidate

Toti clientii nostri sunt prioritari , de acea ne angajam sa le facem recomandari si sa le dam sfaturi pentru a le ghida afacerea spre success.
0123456789001234567890+

Proiecte mari indeplinite

Datorita echipei WORLDHR ne permitem sa incepem proiecte mari asta insemnand +50 angajati per proiect.
Proiecte provocatoare
Experienta bazata pe multimedia si strategii de crestere cross-media imaginate in mod proactiv.
Timp de lucru flexibil
Dorim sa fim mereu aproape de clientii nostri mai ales cand au nevoie de ajutorul nostru asa ca in serviciile noastre este inclus si suportul tehnic 24/7 ,365 zile pe an.
Asigurare de sanatate
Partenerii WORLDHR va pot oferii asigurari de sanitate pentru angajatii dumneavoastra pentru a fi in totala legalitate si pentru a fi linistiti cand muncitorii dumneavoastra sunt la lucru.
Organizare de locatie
WORLDHR va ofera in serviciile de consultanta solutii pentru a va caza angajatii , in asa fel incat sa le puteti oferii un loc de odihna decent la costuri eficiente.
Client diversificati
WORLD HR ofera servicii multor afaceri care activeaza in diferite domenii , suntem flexibili , inventivi si plini de resurse si asta ne face partenerul perfect pentru afacerea dumneavoastra.
Echipa de experti
Dat fiind faptul ca echipa WORLD HR a calatorit pe tot globul pentru a experimenta pe propria piele care sunt cele mai eficiente resurse umane , noi va putem recomanda si dezvolta o strategie care o sa va dezvolte afacerea.
Oameni grozavi
Ca si agentie de HR noi credem in oameni , cu o conducere eficienta acesti oameni pot sa faca diferenta intre o afacere de success si mediocritate.
Mediu inventiv
WORLD HR este compusa din membri care mereu stimuleaza imaginatia , asa ca orice proiect au clientii nostril noi venim cu imbunatatiri in asa fel incat idea lor sa beneficieze de cat mai multa eficientizare.
INCEPE COLABORAREA CU NOI

Doresti sa fi promovat in ofertele
de munca a WORLD HR?

Puteti sa va trimiteti CV-ul si detaliile pentru a putea fi promovat mai departe catre angajatori completand formularul de mai jos.  World HRDespre noi
  Agentia Wold Hr ofera servicii de resurse umane profesionale ce cuprind atat servicii administrare personal, cat si recrutare personal si consultanta de resurse umane.
  Locatiile NoastreUnde poti sa ne gasesti
  https://worldhr.ro/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
  Suntem PrezentiWorld HR Social Media
  Suntem prezenti si pe cele mai importante retele Social Media.
  World HRDespre noi
  Agentia Wold Hr ofera servicii de resurse umane profesionale ce cuprind atat servicii administrare personal, cat si recrutare personal si consultanta de resurse umane.
  Locatiile NoastreUnde poti sa ne gasesti
  https://worldhr.ro/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
  Suntem PrezentiWorld HR Social Media
  Suntem prezenti si pe cele mai importante retele Social Media.

  Copyright by World Hr. All rights reserved.

  Copyright by World Hr. All rights reserved.

  gazduire web gazduire website