când a fost un PSD-ist, în 10 minute l-am exclus (Surse)

admin
media 168890779664896000.jpg

Procurorii DNA îl acuză pe șeful CJ Prahova și prim-vicepreședinte PNL, Iulian Dumitrescu, de corupție și fals. Cei de la PNL au reacționat și au spus că vor aplica Codul de Etică, în momentul în care vor exista informații certe.

Premierul Marcel Ciolacu a avut o discuție cu mai mulți miniștrii la Guvern și le-a spus acestora că nu poate să nu remarce dubla măsură a celor din PNL.

”Când am avut PSD-iști în situația asta, în 10 minute i-am suspendat și în 2 ore le-am exclus și familia de pe funcții”, ar fi spus Marcel Ciolacu.

Acuzațiile DNA pentru Iulian Dumitrescu

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și fals, săvârșite în perioada 2020 – prezent, de către funcționari publici în legătură cu exercitarea atribuțiilor de serviciu.

În cursul zilei de 01 februarie 2024, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 19 locații situate pe raza municipiului București și a județelor Ilfov și Prahova, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, au declarat reprezentanții DNA.

Vezi și: Iulian Dumitrescu reacționează după perchezițiile DNA: ‘Nu mă voi ascunde!’

Vezi și: Klaus Iohannis, prima reacție după perchezițiile DNA la șeful CJ Prahova: ‘Fiecare trebuie să răspundă / Procurorii au tot dreptul să verifice’

Vezi și: Reacția oficială a PNL, după perchezițiile DNA la Iulian Dumitrescu: Vom aplica Codul Etic

Vezi și: Primele imagini cu perchezițiile DNA de la CJ Prahova. Iulian Dumitrescu, acuzat de luare de mită și fals în declarații / VIDEO

Vezi și: Percheziții DNA la șeful CJ Prahova / Iulian Dumitrescu urmează să fie audiat de procurori (UPDATE)Source link

Share This Article