Campioana „hippie” de la Transylvania Open 2023, eliminată în primul tur în 2024 (LIVE pe Pro Arena și VOYO)

admin
campioana zhippie de la transylvania open 2023 eliminata in primul tur in 2024 live pe pro arena si voyo 1 size6.jpg

Marcu Czentye

Data publicarii: Marti 06 Februarie 2024, 17:20

Data actualizarii: Marti 06 Februarie 2024, 17:23


Tamara Korpatsch (77 WTA) a fost eliminată în primul tur al Openului Transilvaniei 2024, competiție transmisă în direct și în exclusivitate de Pro Arena și VOYO


Sportiva din Germania a fost depășită în minimum de seturi de către Elina Avanesyan (61 WTA), scor 6-4, 7-6 (3). 


Campioana Tamara Korpatsch, oprită la Cluj-Napoca după un singur tur


În toamna anului anterior, Korpatsch câștiga turneul WTA 250 de la Cluj-Napoca, după o finală în care a trecut de Gabriela Ruse, scor 6-3, 6-3. 


La finalul acelui duel din ultimul act, Andrei Pavel făcea o serie de dezvăluiri despre familia Tamarei Korpatsch, părinții săi asistând, de pe marginea terenului, la meciul care a făcut-o pe fiica lor campioană în circuitul WTA. Andrei Pavel (49 de ani) a fost invitatul lui Radu Abramescu în emisiunea Tenis Club, difuzată de Pro Arena în seara finalei Transylvania Open 2023


Fostul tenismen român cu o îndelungată experiență în atmosfera tenisului german a vorbit despre noua campioană a turneului WTA 250 de la Cluj-Napoca, menționând caracterul atipic al familiei sale.


Andrei Pavel, despre Tamara Korpatsch: „Mama îi racordează rachetele, tatăl o antrenează. E incredibil să auzi asemenea povești.”


Despre Tamara KorpatschAndrei Pavel a dezvăluit următoarele detalii, în direct la Pro Arena: „Nu o cunosc personal. Am văzut-o la niște concursuri mici, în urmă cu vreo șase ani. Mama ei îi racordează rachetele tot timpul, tatăl o antrenează.


Mergeau cu rulota la concursuri, o familie mai ‘hippie’, să spun așa, dar, iată, acum câștigă primul titlu WTA și urcă în prima sută mondială.


Andrei Pavel o ține minte pe Tamara Korpatsch de acum șase ani


Va fi pe tablou la Australian Open, e incredibil să auzi asemenea povești. E o familie mai diferită decât cum vezi, de obicei, în tenis. Până și echipamentul de pe ea o arată: avea haine Nike, teniși Adidas. 


Transylvania Open a fost primul turneu pe care l-a jucat cu rachete noi, ceea ce, din nou, nu prea se întâmplă, înainte de un concurs atât de mare. A fost săptămâna ei, cred că s-au aliniat stelele în cazul ei,” a declarat Andrei Pavel, în emisiunea Tenis Club, difuzată de Pro Arena. Tamara Korpatsch a învins-o pe Gabriela Ruse în finala Transylvania Open 2023, scor 6-3, 6-4. Partida a fost transmisă în direct și în exclusivitate de Pro Arena și VOYO. 
Source link

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate