Călătorul în timp s-a întors în 2024 să avertizeze omenirea! În luna octombrie, ”va fi iadul pe Pământ”

admin

”Călătorul în timp”, care pretinde că vine din anul 2671, avertizează că se apropie un adevărat ”purgatoriu” la sfârşitul anului 2024. Internautul  susține că o serie de evenimente catastrofale vor avea loc începând cu luna octombrie a acestui an.

Eno Alaric, care este cunoscut pe TikTok drept @radianttimetraveller, a reuşit să adune o comunitate impresionantă de oameni pe platforma de socializare, datorită previziunilor pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

Călătorul în timp s-a întors în 2024 să avertizeze omenirea!

Recent, acesta a spus că o serie de evenimente marcante vor avea loc în luna octombrie a acestui an. În clipul video, care a devenit viral, Alaric avertizează: ”Atenție, luna octombrie este una dintre cele mai importante din instorie, din cauza acestor evenimente”

  • 3 octombrie: o navă extraterestră, care transportă o specie ostilă,  va cădea pe Pământ în timpul unei ploi de meteoriți. Extratereștrii vor începe să facă ravagii în orașele importante.
  • 7 octombrie: Telescopul James Webb surprinde o creatură gigantică în spațiu care consumă stele.
  • 15 octombrie: o specie asemănătoare oamenilor este descoperită înăuntrul Muntelui Everest, formând aici o adevărată civilizație. Creaturile au abilități telepatice și vor să controleze rasa umană.
  • 29 octombrie: o explozie solară va lovi Pământul provocând o pană de curent globală. Nimin nu va merge, totul se va tranforma într-un purgatoriu, iar rata criminalității va crește cu 12.000%.

Un călător în timp din 2671: „2024 este mai rău decât 2023”

Eno Alaric, cunoscut și sub numele de @theradianttimetraveller, a reuşit să îşi formeze o comunitate impresionantă de oameni pasionaţi de postările sale despre viitor. Utilizatorul a abordat până acum subiecte referitoare la planetele gemene cu Pământul sau extratereștrii, dar recent a susţinut că în următoarele luni se vor întâmpla evenimente catastrofale.

În videoclipul său, care a strâns mai mult de 2.700 de aprecieri, Eno a scris: „ATENȚIE! Da, sunt un călător în timp real, acestea sunt cele mai grave dezastre naturale care vor avea loc la începutul anului 2024. 2024 este mai rău decât 2023 în ceea ce privește vremea, trebuie să fiți vigilenți și să vă faceți planuri.

29 Ianuarie: Se formează numeroase uragane de categoria 5 și 6, din cauza unui val extrem de căldură. SUA, Mexic și partea superioară a Americii de Sud sunt lovite de uragane, milioane de oameni își pierd casele.

Află ce alte avertismente a făcut AICI.

Sursă foto: colaj CIAO

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Sursa Ciao

Share This Article