Călătorul în timp din 2714, anunţă un cutremur de 9.9 pe scara Richter. Când spune că va avea loc fenomenul devastator

admin

Aery Yormany este un utilizator al platformei TikTok care se bucură de mare succes. Bărbatul pretinde că este „un adevărat călător în timp din anul 2714”. De-a lungul vremii, Aery a făcut mai multe previziuni înfricoșătoare. Cea mai recentă susține că pământul va fi lovit de un cutremur devastator de 9,9 grade pe scara Richter. 

Aery Yormany este foarte popular în rândul creatorilor de conținut din mediul online. Tânărul este urmărit de aproximativ 1,2 milioane de persoane pe TikTok. Acolo, obişnuieşte să îi ţină la curent pe internauţi cu evenimentele înfiorătoare care ar putea schimba soarta omenirii.

Când va avea loc fenomenul devastator

Aery Yormany, care postează pe TikTok sub numele de @esthetictimewarper, susține că este „un adevărat călător în timp din anul 2714”. Profețiile sale apocaliptice au produs nenumărate reacții pe platforma TikTok. Internautul susține că în 2024 se vor produce mai multe catastrofe. În plus, Aery este convins că pe data de 2 februarie 2024, un cutremur devastator de 9,9 grade pe scara Richter va lovi Terra. Iată câteva dintre profețiile sale:

–  2 februarie 2024 – un cutremur cu magnitudinea de 9,9 pe scara Richter va face ca statul California să se scufunde în Pacific.

–  27 iunie 2024 – o navă extraterestră cade din cer, iar pe Pământ se eliberează specii și materiale extraterestre;

–  6 noiembrie 2024 – cel mai mare animal este descoperit în Oceanul Pacific. Acesta are de 3 ori dimensiunea balenei albastre;

Urmăritorii de pe TikTok ai lui Aery Yormany sunt împărțiți în două tabere. Mulţi dintre aceștia se îndoiesc de predicțiile celui care pretinde a fi „călător în timp”. Un internaut a comentat că așteaptă „cu nerăbdare să nu se întâmple nimic din toate acestea”, în timp ce un altul a spus: „De trei ani tot spui despre sosirile extratereștrilor”. O altă urmăritoare a lui Aery Yormany a scris: „An de an, aceeași poveste, îmi place sezonul de predicție”„Pare legitim să aveți capacitatea de a călători în timp, Sfântul Graal al puterii e în mâinile dumneavoastră, dar decideți să faceți TikTok”, a comentat altcineva.

 

Sursă foto: colaj CIAO

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Sursa Ciao

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate