„Au scris că sunt cerșetor”

admin

Leonard Doroftei a părăsit România în anul 2019, alături de întreaga lui familie. Fostul luptător şi-a dorit să o ia de la zero într-o altă ţară, iar Canada a fost cea mai bună opţiune pentru a-şi pune în aplicare planurile. În cadrul unui interviu recent sportivul a făcut dezvăluiri despre viaţa în Montreal.

Leonard Doroftei a luat o decizie în urmă cu mai mulţi ani care a luat prin surprindere pe toată lumea. A lăsat în urmă tot ce însemna România şi a început o viaţă nouă alături de cele mai importante persoane. Deși avea o afacere în Ploieşti, care a avut la un moment dat mult succes, pe parcurs, situaţia s-a schimbat radical.

În prezent, el predă lecții de box copiilor de emigranți români și și-a deschis propria sală de box.

„Lucrez de luni până luni, fără pauză. Câștig cam 5.000-6.000 de dolari canadieni pe lună (între 3.500 și 4.200 de euro pe lună)”, a dezvălui Leonard Doroftei pentru gsp.ro.

Leonard Doroftei: „Toată lumea a început să mă facă cerșetor. E dureros, e urât”

Deşi lucrurile s-au aşezat aşa cum a sperat, dezamăgirile nu l-au ocolit definitiv.

„Am avut nevoie de o schimbare. Nu mă regăseam, tot ce făceam era împotriva mea. Am stat de vorbă cu niște ziariști și a doua zi au scris că sunt cerșetor. Sau impostor. Titlul a fost groaznic, toată lumea a început să mă facă cerșetor. E dureros, e urât. Nu am cerșit nimic. Nu mai îmi găseam locul absolut deloc. M-a tras în jos locul acasă. Viața pe care am dus-o, de uzură, m-a obosit. Nimic nu se mai lega. Devenisem băiatul rău, dar eu n-am făcut rău nimănui. A trebuit să fac o schimbare, dar decizia a fost rea, le-am schimbat iar viața copiilor, i-am dus în altă lume. Doar că ei mă iubesc, suntem o familie și au înțeles. O perioadă, probabil. Va trebui să iau o decizie cât de curând”, a mai spus Leonard Doroftei, care are trei copii.

Fostul luptător, un tată mândru

„Fiul meu Alex e cu IT-ul. Cât a fost în România s-a întreținut singur, a făcut facultatea, e inginer. Când a venit aici, și-a găsit de lucru încă din prima săptămână, a început să facă bani de acasă. Adrian e manager, e bine și el. În țară s-a scris că e milionar, dar nu e chiar așa. Sunt băieți așezați. Au apartamentul lor, au investițiile lor”, a mai explicat antrenorul, care se mândrește și cu fiica lui.

Într-un interviu mai vechi, Leonard Doroftei spunea tot pentru GSP: „Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie. Monica lucrează și ea, la aeroport, dar mai mult așa, ca să aibă activitate. Ea e șefa, ea ține familia unită”.

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Sursa Ciao

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate