„Așteptăm de mulți, mulți ani”. Provocarea pentru Jurgen Klopp din partea lui Toni Kross

admin

SPORT.RO

Data publicarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 20:14

Data actualizarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 20:18


Antrenorul german pleacă de la Liverpool la finalul sezonului în curs, când îi expiră contractul. Jurgen Klopp a făcut anunțul prin intermediul unui clip postat pe rețelele sociale ale „cormoranilor”. 


”Nu mai am energie”. Așa și-a motivat tehnicianul german decizia în fața suporterilor lui Liverpool, pentru care și-a declarat, din nou, toată dragostea și admirația.


Toni Kroos îl vrea pe Jurgen Klopp la naționala Germaniei


Jucătorul lui Real Madrid a dezvăluit că și-ar dori ca tehnicianul să ia în calcul o posibilă provocare la naționala Germaniei, lucru pe care și l-ar dori atât el, cât și suporterii. 


„Nu ți-a dat senzația că este obosit. Nu ți-ai dat seama de asta. Mulți i-au sugerat să plece anul trecut când treceau printr-o perioadă dificilă. Poate că mulți se așteptau să plece atunci.


A făcut o mișcare de maestru și a spus: Voi repara situația din nou și apoi mă opresc. A avut toată dăruirea și dragostea pentru club. Acum este o legendă în Germania, o legendă la Liverpool și în Anglia.


Merită să ia singur această decizie, este un om foarte inteligent, care recunoaște momentele potrivite. Dacă crede că acum este momentul, atunci pur și simplu este.


Ca fan al fotbalului german, pot spune că sper că la un moment dat să îl putem convinge să joace orice rol la naționala Germaniei. Eu și fanii așteptăm cu nerăbdare de mulți, mulți ani”, a declarat Toni Kroos, citat de Mundo DeportivoSource link

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate