Armin Nicoară, tată în 2024! „Ne-am mutat în casă nouă și avem pregătită camera copilului!”

admin

Armin Nicoară și Claudia Puican sunt mai mult decât pregătiți să devină părinți și lucrează la acest lucru. Au apelat la o clinică privată din Paris pentru o procedură de fertilizare în vitro și și sunt nerăbdători să înceapă tratamentul.

Chiar la sfârșitul anului trecut cei doi artiști s-au mutat în casă nouă, acolo unde au și o cameră pe care au rezervat-o pentru bebelușul pe care și-l doresc. Armin Nicoară a dat detalii pentru Ciao.ro despre toate aceste planuri și visuri cu privire la mărirea familiei!

Armin, cum sunteți tu și Claudia, la început de 2024? Cu ce gânduri ați intrat în noul an? Anul acesta vă face părinți? Știu că vă doriți asta!

Suntem foarte bine! Anul 2024 a început foarte bine pentru noi, cu speranțe, cu încredere. Chiar dacă  multă lume spune că eu nu o iubesc pe Claudia, că nu o merit, că nu țin la ea și că o neglijez, relația noastră este  foarte bună, noi ne înțelegem foarte bine! Bineînțeles, în fiecare familie există mici certuri, mici discuți dar asta este viața, cu bune și cu rele noi încercăm să trecem peste ele. Chiar la sfârșitul anului trecut am reușit să ne mutăm în casă nouă.

Armin Nicoară, tată în 2024!

Totul este foarte bine pentru noi, am făcut pas cu pas, dar acum următorul pas pe care ne dorim foarte mult să îl facem este să avem și un copil. Chiar vorbeam cu Claudia, în casa nouă noi avem o cameră în care tot timpul, când intrăm acolo spunem că o să fie camera copilului și așteptăm să o renovăm să o facem special pentru copil. Cum o să vrea Dumnezeu, toate la rândul lor. Noi ne dorim din tot sufletul, acum toată lumea știe că noi ne dorim să mergem la Paris, să finalizăm  ultimele detalii pentru că noi am ales să facem fertilizare în vitro pentru că diabetul  m-a încurcat cumva pe mine un pic și rezultatele nu au fost  așa cum ne doream dar sperăm într-un final să fie toate bune. Doctorul ne-a spus să nu ne facem griji că nu este nimic de speriat doar că trebuie să mergem la clinică și să facem totul acolo așa cum ne-a spus. Nu cred că este o rușine, asta este viața, multe cupluri au ales și această cale.

Aș vrea să fie totul așa cum trebuie pentru că, din câte am înțeles, rezultatele pe care le va lua de la mine vor fi îmbunătățite astfel încât Claudia să aibă o sarcină ușoară, să nu fie complicată, să nu fie probleme și de aceea am ales să mergem pe această cale. Dacă până în momentul în care mergem la Paris, pentru că trebuia să ne programeze în următoarele săptămâni, se nimerește printr-o minune să rămână Claudia însărcinată pe cale naturală, dacă așa o să vrea Dumnezeu și poate așa e să fie… Sperăm să fie totul bine așa cum va fi!

Trebuia să plecați la munte în vacanță, de ce v-ați anulat planurile, ce s-a întâmplat?

Într-adevăr noi trebuia să plecăm la munte alături de fratele meu, doar că nu am finalizat 100% vacanța  pentru că am ținut biletele în stand by, așteptam și telefonul de la doctorul de la Paris. El ne-a spus că în perioada respectivă trebuie să veniți la Paris și să nu aveți niciun program, evenimente, ca să  puteți să stați aici în jur de o săptămână-două la clinică. Noi am tot așteptat până în ultima clipă, nu s-a mai putut finaliza cu biletele, le-am pierdut, a fost foarte târziu și a plecat doar fratele meu, am zis că asta e și e mai bine așa.

Ne-am gândit că puteam să luăm biletele și să fie apoi mai complicat, ne-am relaxat acasă, am venit după câteva săptămâni de evenimente și am ales să ne odihnim și să ne bucurăm de o săptămână liniștită, mai avem nevoie și de odihnă, nu am ieșit deloc din casă, am dormit într-una, ne-am uitat la televizor, nu am coborât din pat, nici n-am răspuns la telefon. A fost o pauză benefică!

Cum îți ții acum diabetul sub control? Este totul ok din acest punct de vedere?

Eu cu diabetul sunt în parametri normali, în parametri foarte buni. De peste zece ani de zille de când am diabet cred că am ajuns să mă cunosc destul de bine încât să am glicemia în parametri normali. Eu acum am și un senzor de glicemie și o pompă de insulină care mă ajută foarte mult pentru că totul este automatizat. Nu mai trebuie să fac injecții manuale așa cum trebuia să fac atunci la început când m-am îmbolnăvit,  făceam câte 4 injecții pe zi, foarte greu, mi le făceam singur.

Armin Nicoară, tată în 2024!

De multe ori nu reușeam să mi le fac pe toate 4, mâncam foarte mult, mâncam dulciuri, glicemia nu o țineam sub control, aveam și poftă de dulce foarte mare, eu eliminam foarte multe vitamine din corp și atunci corpul îmi cerea să mănânc dulce, mâncare, fructe, care conțin și ele zahăr, și tot timpul eram cu glicemia 300-400 și asta a fost timp de 6-7-8 ani de zile dar cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit să găsesc și să descopăr o pompă în America, doar acolo existau atunci, și pot spune că sunt foarte bine de atunci.

Chiar acum, o hemoglobină glicozilată la un om  normal este între 4 și 6 iar eu sunt cu hemoglobina glicozilată undeva la 5,8, deci pot spune că foarte bine. Glicemiile sunt între 80 și 140-150,  poate nici un om normal nu reușește asta pentru că în ziua de azi, vedeți, stres, nervi, program haotic, chiar am un coleg care într-o zi avea glicemia 200 și omul nu avea diabet dar de la stres, oboseală, și la un om normal îi mai crește glicemia. Mă bucur că eu sunt foarte bine și îi mulțumesc lui Dumnezeu că am posibilitatea să îmi achiziționez acești senzori și pompe de glicemie.

Pe cine susține de la Survivor, acolo unde își dorește în continuare să participe

Ce ți-ai propus pentru anul acesta? Ce îți dorești cel mai tare?

Pe lângă faptul că mi-am propus să devin tată, îmi doresc foarte mult pe plan profesional, pe plan muzical să am mai multe colaborări de succes, chiar acum am o colaborare foarte frumoasă și de succes cu colega mea, Stana Stepănescu, cu care am ajuns anul trecut și locul 1 în trending și acum urmează să mai pregătim câteva proiecte.  Situația nu ne-a ajutat foarte mult pentru că și ea este gravidă și nu am mai putut ajunge la studio pentru că îi era foarte greu și ei și am încercat să o protejez să nu iasă foarte mult în public și să aibă contact cu lumea ca să nu aibă probleme cu virozele sau răcelile în sarcină.

De anul acesta, după ce va naște, o să începem să dăm drumul la treabă.  Cu soția mea, Claudia, am cele mai multe proiecte, avem vreo 10-12 melodii pe care urmează să le înregistreze Claudia în studio, să lansăm piese frumoase, plăcute, pe care și colegii noștri să le cânte la evenimente așa cum multe  melodii din repertoriul nostru și al tatălui meu sunt cântate de către colegii noștri și apreciate foarte mult de oamenii care ne iubesc.

Armin Nicoară, tată în 2024!

Anul ăsta mi-am propus să nu mai fiu eu acel Armin care a fost până acum. Din ce cauză? Eu până acum am fost foarte deschis cu toată lumea, am declarat tot timpul ce am avut pe suflet, am  spus lucrurilor pe nume, așa cum a fost situația. Tot timpul adevărat, fără minciuni, fără nicio reținere, am fost exact acel Armin care sunt  și în viața de zi cu zi și nu ca alții care în față se dau cineva  și  totul este roz și frumos și, de fapt, pe la spate este o minciună, să zic doar așa.

O să fiu  puțin mai rezervat ca să nu mai existe discuții pentru că toată lumea a spus: „Băi, Armine, tu tot timpul spui prin presă ba treaba aia sau spui ce te doare, că speli rufele în public…”, ce am mai văzut prin comentarii… De aceea spun că o să fiu puțîn mai reținut și vreau să schimb treaba asta la mine pentru că mi-am dat seama că  pentru unii oameni nu este o plăcere să audă adevărul, să vadă așa cum este adevărata situație.

A început o nouă ediție Survivor All Stars la PRO TV. Știu că îți doreai foarte tare să participi. Ai ratat și acum! Îți pare rău sau încă nu ți-ai pierdut speranța?

Da, într-adevăr, a început un nou sezon Survivor, din păcate o dorință foarte mare, dar nu cred că se poate îndeplini pentru că  încă o dată se demonstrează că diabetul mă împiedică atât pe mine cât și pe colegul meu, Bogdan Mocanu, pentru că noi ne dorim foarte mult să ajungem la  Survivor, cumva să încercăm să ne depășim limitele.

Toată lumea ne spune că noi nu o să avem nicio șansă, nu o să reușim, nu o să ne descurcăm dar eu cred cu tărie și am așa o speranță că într-o bună zi tot voi ajunge la o emisiune de genul și voi încerca din tot sufletul să demonstrez că și o persoană cu diabet poate să facă față la o emisiune de genul. Și cred că printr-o persoană ca mine și ca Bogdan Mocanu am putea să încurajăm și persoanele cu aceste probleme de sănătate, să fim introduși în lumea normală. Eu după  ce m-am îmbolnăvit de diabet am fost exclus din multe. Eu jucam fotbal când eram mic,  imediat după ce m-am îmbolnăvit am fost exclus din echipa de fotbal, spunându-mi că nu mai am voie să fac sport, mișcare, absolut nimic, „te dăm afară din echipă”.

Armin Nicoară, tată în 2024!

De atunci  au început piedici în viața mea, în multe chestii și acum uite, mă lovesc din nou, la problema cu Survivor. Eu cred cu tărie că am fi o voce pentru o întreagă comunitate de diabetici pentru că sunt peste un milion și jumătate de oameni care au diabet și cărora le e frică și nu știu cum să își țină boala sub control și să vadă cum s-ar comporta un om cu diabet într-o situție extremă, cum e la Survivor și cum ar ieși dintr-o astfel de încurcătură, cum e acolo, să nu ai mâncare, să te descurci fără toate cele de care ai nevoie lângă tine. Am înțeles, să avem injecțiile cu noi, insulina cu noi, există mult mai multe posibilități ca la un diabetic dacă îi scade glicemia să  o țină sub control pentru că asta era cea mai mare problemă când eu trebuia să plec la Survivor. Mi se spunea cum o să-mi crească glicemia dacă merg pe insulă și nu mănânc, că poate dintr-un cocos nu o să îți crească glicemia.

Acum au apărut multe produse pe piață care te ajută să ai glicemia de la nivelul  80 în sus. Dacă glicemia este mai mare atunci este mult mai ușor pentru că ți-o poți scădea din insulină dar dacă este jos atunci trebuie să mănânci ceva. Cred eu că am face astfel mult mai ușor față acolo. Eu îmi doresc și în fiecare an stau cu sufletul la gură și poate vom fi și noi chemați la acest concurs. Poate s-ar face vreodată și pentru oamenii cu probleme, ca să ajungem și noi înr-un concurs de genul, și să avem mici ajutoare, poate un cub cu zahăr pentru creșterea glicemiei, să ajungem și noi pe insulă să vedem cum ne-am descurca cu problemele pe care le avem.

Armin Nicoară, tată în 2024!

Dar până când ajungem noi pe insulă momentan îi susținem pe prietenii noștri care sunt acolo, pe Jador de la Faimoși, îl susțin pentru că este și prietenul nostru, a cântat și la nunta noastră, îmi place, îl văd pe traseu, este foarte bun, îmi place stilul lui. De la Războinici îl susțin pe Iancu pentru că este și un apropiat al familiei și, bineinteles, pe Alex Delea, sper să îi văd în finală pe toți trei. Cred că va fi o finală pe cinste mai ales că acum este pe propriile forțe, nu cu votul publicului! Cel mai bun să câștige, cred că o să fie un final cu suspans!

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……Sursa Ciao

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate