Andrei Duban revine cu un sezon nou de banc show la Prima Comedy

admin

Românul e talentat la spus bancuri și făcut mișto. Pentru toți cei care vor să își îmbogățească repetoriul de bancuri, dar și pentru cei care sunt buni ascultători și se lasă amuzați ușor, Andrei Duban are rețeta ideală : un nou sezon de BANC Show, la Prima Comedy.

Cel de-a doilea sezon de BANC Show, difuzat de luni până vineri, de la 22:00,  începe sub auspiciul noului: într-un nou studio, cu o nouă grafică, invitați de seamă și, cel mai important, cu bancuri proaspete care îi vor face pe telespectatori să râdă din prima, la Prima Comedy.

Invitata ediției de luni, 29 ianuarie, de la 22.00 este, poate, cel mai greu de convins și cucerit interlocutor pentru Andrei Duban. Pentru că este soția lui, Grațiela. «Începem sezonul în forță cu cea mai de forță invitată: soția mea, Grați. Să nu credeți că mi-a fost ușor să filmez, Grațiela e și cel mai mare critic al meu, dar și cel mai înfocat suporter. În plus, chiar am făcut și un scurt concurs de bancuri. La care m-am declarat învins pentru că, nu-i așa, soția are întotdeauna dreptate. Și câștigă! Așadar, în acest nou sezon vom avea invitați care vă vor amuza, bancuri care vă vor descreți fruntile, ne mutăm într-o « casă » nouă, suntem gata să facem România să râdă la BANC Show », spune Andrei Duban

BANC show este o emisiune care îndeamnă la râs și voie bună. « BANC show este ceea ce trăiește România de la Revoluție încoace. Câteodată un banc prost, câteodată un banc sec, câteodată un banc bun. Dar, important e să se finalizeze cu râs, pentru că doar prin râs ne putem salva», spune Andrei Duban.

Dacă vesel se trăiește, Prima Comedy se urmărește !

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……Sursa Ciao

Share This Article