Andreea Bălan şi Victor Cornea s-au căsătorit în secret? Tatăl artistei a făcut primele declaraţii

admin
WhatsApp Image 2024 02 02 at 14.46.34.jpeg

Andreea Bălan radiază de fericire de când l-a cunoscut pe iubitul ei, Victor Cornea. Recent s-a zvonit că cei doi ar fi făcut următorul pas în relaţie, mai exact că s-au căsătorit. Accest lucru i-a luat prin surprindere pe fanii artistei şi asta pentru că totul s-ar fi petrecut în mare secret. Mulţi nu au înţeles de ce blondina a ales să nu spună nimic, având în vedere că până acum a împărtăşit toate momentele de bucurie cu cei care o urmăresc.

Se poate spune că Andreea Bălan trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei. Le are alături de pe cele două fiice, Ela şi Clara, iar de aproape un an şi-a găsit şi sufletul pereche.

Andreea Bălan şi-a pus fanii pe jar

Recent, artista a creat un val de controverse în mediul online după ce a făcut publică legitimația de invitat pe care a primit-o la unul dintre meciurile partenerului său. Acolo ar fi apărut cu numele lui de familie. Fanii au intrat imediat la bănuieli și s-au gândit că artista s-a căsătorit în secret. Blondina îi este alături la orice pas indiferent în ce țară urmează să joace.

Recent, cei doi au ajuns în Atena, acolo unde sportivul are parte de o nouă confruntare.

Ce spune Săndel Bălan despre căsătoria fiicei lui

Tatăl Andreei, Săndel Bălan, a oferit un interviu și a vorbit despre întreaga situație, dezvăluind că nu știe nimic despre nuntă. Cu toate acestea spune că este sigur că nu s-a întâmplat pentru că artista l-ar fi anunţat.

„Nu ştiu nimic, nu am aflat să se fi căsătorit Andreea. Dacă se mărita, ar fi anunţat în primul rând părinţii, familia, ceea ce nu s a întâmplat încă. Nu l-am cunoscut pe băiat. Citesc şi eu pe internet despre el, că e un sportiv bun.

Orice om din lumea asta are dreptul la o nouă căsnicie, o nouă şansă în viaţa la dragoste. Să nu aşteptăm să ne pice din cer ceva! Destinul ni-l facem singuri”,  a dezvăluit tatăl Andreei Bălan pentru Playtech Știri.

 

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Sursa Ciao

Share This Article