Andreea Bălan, adevărul despre căsătoria cu Victor Cornea. A făcut sau nu artista marele pas?

admin
WhatsApp Image 2023 12 15 at 20.47.35.jpeg

Andreea Bălan a făcut lumină, după ce în spaţiul public s-a zvonit că s-ar fi căsătorit în secret cu Victor Cornea. Fanii au aşteptat cu nerăbdare dezvăluirile artistei. Recent, într-un vlog, blondina a explicat cum stau, de fapt, lucrurile.

De aproximativ un an, Andreea Bălan trăiește o poveste de iubire alături de Victor Cornea, un cunoscut jucător de tenis. Artista îl susţine în fiecare moment, iar până acum nu a ratat nicio competiţie. Blondina a mers cu iubitul său chiar şi în Australia, iar după meciul de acolo, au călătorit în Grecia pentru Cupa Davis.

Ce spune artista despre căsătoria cu Victor Cornea

Andreea Bălan a distribuit pe rețelele de socializare fotografii cu legitimația primită la Atena de la organizatori, care îi permite să-l însoțească pe Victor Cornea și colegii săi. Internauţii au remarcat că pe respectiva legitimație, cântăreața poartă numele iubitului ei, iar de aici speculaţiile. Astfel, cântăreaţa s-a văzut nevoită să explice cum stă, de fapt, situaţia.

„Acesta este badge-ul (n.r. – legitimație) meu. La fiecare turneu eu am câte un badge, așa ca să pot să intru în diverse locuri numerotate (0, 3, 5 și 9). El, în schimb, intră în mai multe locuri. Eu sunt coach ( n.r. – antrenor) de data asta, altă dată sunt wife (soție), altădată sunt fizio, altă dată sunt… nu știu ce mai sunt. Deci, de fiecare dată sunt trecută altfel. Și mă amuz, pentru că fac colecție de aceste badge-uri le-am strâns pe toate. Am și mingi pe care le păstrez, le strâng pe toate“, a declarat Andreea Bălan, în cadrul unui vlog recent.

Andreea Bălan, acuzată că îi distruge cariera lui Victor Cornea

Andreea Bălan a răbufnit recent pe reţelele de socializare după ce a fost criticată de o internaută. Femeia i-a sugerat să-i dea puţin spaţiu lui Victor Cornea pentru a se putea antrena şi focusa pe cariera în tenis.

„Cred că ar trebui lăsat să-și facă turneele liniștit. Dacă vrea să câștige meciurile”, a fost mesajul primit de Andreea Bălan.

Într-un mesaj postat pe rețelele sociale, artista i-a explicat acesteia că sprijinul său este esențial pentru ca tenismenul să se simtă puternic și să câştige meciuri. A adăugat că susținerea din partea familiei este foarte importantă, iar prezenţa la evenimentele iubitului ei nu reprezintă decât un gest de iubire şi sprijin.

„Cucoană, habar n-aveți cât de greu le este jucătorilor de tenis în turnee și cât de important este să fie cineva din familie acolo să-i susțină”, a răspuns Andreea Bălan.

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Sursa Ciao

Share This Article