„Am înțeles că a fost foarte deranjat! E o mare problemă dacă e așa!” Mihai Stoica nu l-a menajat pe Ianis Stoica după plecarea de la U Cluj 

admin
zam inteles ca a fost foarte deranjat e o mare problema daca e asa mihai stoica nu l a menajat pe ianis size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Joi 08 Februarie 2024, 22:02

Data actualizarii: Joi 08 Februarie 2024, 22:04


Atacantul FCSB-ului și-a forțat plecarea de la Universitatea Cluj, deși ardelenii își pregătiseră restartul sezonului cu el în lot. Ianis Stoica voia să plece în Israel, la Hapoel Beer Sheva, care îl ofertase, însă a ajuns într-un final la Hermannstadt. Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul ardelenilor, s-a arătat extrem de dezamăgit de atitudinea tânărului fotbalist, iar acum Mihai Stoica a vorbit despre decizia lui Ianis. 


Mihai Stoica: „Mai degrabă nu avea probleme la U Cluj! Aici nu știu cum poate juca!” 


Managerul general de la FCSB a vorbit despre trecerea lui Ianis Stoica de la U Cluj la FC Hermannstatdt, dezvăluind că i s-a transmis, neoficial, că jucătorul a decis să plece fiind deranjat că ardelenii l-au transferat și pe Pănoiu. Mihai Stoica a punctat că în cazul în care motivul este acesta, atunci Ianis are o mare problemă. 


„Am o explicație, dar nu o pot spune (n.r. despre forma slabă de acum). Câteodată mai ieși și să dai curaj prin declarații, avea niște calități extraordinare de golgheter, dar trebuie să fie dublate și de alte calități. Din câte înțeleg, neoficial, a fost foarte deranjat că U Cluj l-a împrumutat pe Pănoiu. Dacă e așa, nu e în regulă, e o mare problemă. A fost o chestie cu Beer Sheva, dar nu puteam discuta, pentru că era împrumutat la U Cluj. Sper, pentru el, că a făcut o alegere bună. 


Ianis Stoica e număr 9, cine crede că e atacant lateral, se înșală. El nu este jucător de unu la unu, el nu este jucător de dribling, el este jucător de poziție, de număr 9. Mai degrabă nu avea probleme la U Cluj. Aici, nu știu cum poate să joace în fața lui Paraschiv. Cred că va fi folosit tot în margine. E problema luni, sunt alegerile pe care le-a făcut el”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 


Ioan Ovidiu Sabău e dezamăgit de Ianis Stoica 


Antrenorul lui U Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, a vorbit despre Ianis Stoica, arătându-se extrem de dezamăgit de modul în care a procedat tânărul jucător. Tehnicianul i-a reproșat fotbalistului comportamentul și lipsa de respect față de clubul care i-a oferit încredere. 


„Se pun niște clauze, te pui de acord, semnezi niște înțelegeri și trebuie să le respecți. Tot ce s-a întâmplat cu Ianis nu mi se pare normal. Eu aveam un junior titular și a trebuit să găsesc alte variante, cu o săptămână înainte. Nu mi s-a părut firesc și normal. Acest club i-a dat tot ce avea el nevoie. Încredere, l-am pregătit, el a crescut foarte mult, a devenit un jucător important.


Să nu uităm evoluțiile lui foarte modeste, faptul că a fost foarte mult contestat, iar după momentul în care am preluat eu, acest jucător a crescut foarte mult. Nu datorită mie, datorită grupului. Dar i-am dat încredere, am vorbit foarte mult cu el, l-am ajutat să-și revină și din punct de vedere mental și mă trezesc cu o săptămână înainte că el nu mai vrea să continue la U Cluj. 


Clubul l-a respectat foarte mult, a avut și un salariu mai mare decât la FCSB, un club cu alte pretenții. Aici nu vreau să tragă niște concluzii cineva că de fapt noi suntem vinovați, că nu i s-au dat nu știu ce sume lui Ianis. Nu există. A fost plătit mai mult decât a fost plătit la FCSB.


Noi l-am respectat și el a crescut foarte mult la U Cluj. În acele condiții în care de multe ori n-ar fi trebuit să joace, pentru că a jucat foarte modest. Asta este realitatea, ați văzut și dumneavoastră. După care, încet, el a început să se transforme. Pentru că și implicarea lui a fost alta, dar noi am stat tot timpul lângă el să-l ajutăm”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău. 


  • 1 milion de euro e cota lui Ianis Stoica

  • 20 de meciuri a jucat pentru U Cluj în acest sezon din Superliga

  • 5 goluri a marcat pentru echipa lui Sabău

  • 3 pase decisive a oferit Ianis Stoica la U Cluj în acest sezon Source link

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate