„Am îndurat dureri groaznice” + Cum se simte artistul după intervenţie

admin

Cătălin Crișan a ajuns pe mâinile medicilor de urgenţă din cauza unei hernii de disc. Artistul le-a povestit fanilor în mediul online faptul că s-a confruntat cu dureri crunte și că situația lui a fost atât de gravă încât medicii neurochirurgi care l-au consultat nu au vrut să îşi asume responsabilitatea şi să îl opereze. Cu toate acestea, artistul a trecut printr-o intervenţie care s-a încheiat cu succes.

Cătălin Crișan s-a retras, în ultimele luni, din lumina reflectoarelor, iar recent a dezvăluit şi motivul. Problemele de sănătate nu i-au mai permis să apară în faţa celor care îl îndrăgesc, iar recent  a fost supus unei operații riscante. Cel care s-a oferit să o facă a fost medicul neurochirurg Mihai Adrian Cristescu.

În prezent cântăreţul se reface și se bucură că a scăpat de problema de sănătate care nu i-a dat pace în ultima perioadă.

„Vreau să-i mulțumesc Domnului Doctor Cristescu Mihai Adrian pentru că m-a operat și că acum mi-e bine. La o dublă operație de hernie de disc laterală, la ce-am putut îndura, dânsul m-a salvat și m-a ajutat sa scap de acele dureri GROAZNICE… N-a avut curaj să se implice niciun medic neurochirurg. Dânsul și-a asumat aceasta răspundere”, a scris Cătălin Crișan pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, cântărețul a dorit să-i mulțumească şi iubitei sale, care i-a fost permanent alături în toată această perioadă dificilă.

„Îi mulțumesc partenerei mele de viață pentru că a avut și are grijă de mine!”, a mai spus el.

Cine este iubita lui Cătălin Crișan

Artistul a trecut prin două divorțuri. Primul cu Lucia Bubulac, cu care a fost căsătorit între 1995 – 2009, iar apoi a cunoscut-o pe Alina Cupșa, cu care a rămas căsătorit timp de trei ani, între 2010 – 2013. Ambele femei i-au dăruit copii. În vara anului 2023, Cătălin dezvăluia faptul că în viața lui a apărut cineva, însă nu a dorit să dea prea multe detalii despre povestea pe care o trăieşte.

„În ceea ce privește viața personală am păstrat întotdeauna tăcerea. Am reacționat doar atunci când s-a mințit crâncen depășindu-se cu mult bunul-simț… Dacă am în general regrete în viață ? Da, am foarte multe, dar, așa cum spuneam, sunt ale mele. Da, iubesc. Da, este cineva în viața mea. Referitor la căsătorie, în acest moment, sincer… nu știu ce să vă răspund. Nu am pretenții mari și multe de la o femeie, doar două: să-mi asculte și să-mi înțeleagă vorbele nerostite și să mă iubească sincer. Consider că bărbații conduc lumea și femeile – bărbații. Sunt misterioase și imprevizibile, mai puternice ca noi. Nu există femei urâte. Fug de cele ipocrite, rele, invidioase, false, proaste și de cele care au senzația că le știu pe toate… Ce ofer? Dragoste, în adevăratul sens al cuvântului”, a explicat artistul într-un interviu pentru revista Viva

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Sursa Ciao

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate