„Am convingerea că nu există familie perfectă”

admin
andreea antonescu.jpg

Dan Cruceru și Andreea Antonescu au prezentat zilele trecute un frumos eveniment, Wedding Trends by Jubile, dând astfel startul sezonului de nunți din 2024. Pe lângă faptul că au făcut impresie bună ca și prezentatori, cele două vedete au devenit nostalgice. Gazdele evenimentului ne-au introdus într-o călătorie fantastică în universul poveștilor de iubire, pentru că da, iubirea se poartă şi în 2024!

Anul 2024 este un an al extremelor ceea ce înseamnă, mai mult decât oricând, o nuntă unică, ce va purta amprenta celor doi îndrăgostiți.În cadrul evenimentului ce a fost găzduit de Jubile Concept am putut aflacare care sunt elementele – cheie care duc la succesului unui eveniment de acest gen. Așadar, se pune accent pe detalii. De la decorul locației, la setup-ul meselor, la meniul ales şi la experiențele cu care își vor surprinde invitații, toate elementele vor avea anul acesta o notă personală şi vor spune povestea lor de iubire.

Andreea Antonescu și Dan Cruceru, împreună la nunțile anului 2024

Dus de val în decorurile versatile, fluide, ușor de personalizat, Dan Cruceru s-a gândit că parcă și-ar mai fi dorit copii pentru că se vedea cu o familie numeroasă! Taticool și-a amintit astfel pentru Ciao.ro și cum a fost nunta lui cu aleasa inimii sale, Cristina Pocora, dar și de ce s-au oprit totuși la doi copii.

Dan, ai prezentat un frumos eveniment alături de Andreea Antonescu și ați dat astfel startul sezonului pentru nunți. Parcă ai suspinat așa și ai spus că ți-ai mai dori copii, familie numeroasă! Soția ta ce spune despre asta?

Da, acum că ne-am apucat, am prins gustul. E greu dar și vesel cu doi copii, sigur cu trei sau mai mulți ar fi o provocare frumoasă. Amândoi ne-am mai dori copii dar cred că ne oprim aici, ne bucurăm de ceea ce avem.

Îți mai amintești cum a fost la nunta ta?

N-am cum să uit. A fost ditamai experiența. Am fost puțin atipici, nu am făcut nunta la vremea ei, la începutul relației, ci în urmă cu 4 ani când am considerat că putem să ne facem nunta exact așa cum vrem noi și cu cine vrem fără să ne supunem „obligațiilor” tipice. Prima parte, cununia civilă, am fugit în Sevilia și am făcut-o acolo, acum…14 ani, în stilul nostru. Dar să știi că am fost vizionari și parcă am anticipat vremurile acestea, am transmis LIVE evenimentul pe telefon pentru părinții noștri.  La 10 ani distanță, am decis să dăm și o petrecere mare, numită Nuntă-Botez -10 ani de căsătorie – Ziua mea, am organizat-o noi, pe banii noștri, cum am vrut și cu cine am vrut noi. Și a fost tare bine!

Ce ai elimina acum dintre tradițiile unei nunți? La voi s-a furat mireasa, s-a lăsat cu peripețîi?

Cred că punem prea multă presiune pe noi cu acest eveniment. Eu am convingerea că trebuie să te bucuri de această zi, de această sărbătoare și de aceea dai o petrecere. Fiecare face cum îi place și ce îi place. La noi nu s-a furat mireasa, pentru că alăpta, dansul mirilor l-am făcut împreună cu copiii, eu am dansat cu Sophia, iar Cristina cu căruciorul în care era bebe Dan-Christian, am avut muzica pe care ne-am dorit-o, trei torturi, pentru fiecare dintre evenimente dar și un animator pentru copii. Și totul a fost perfect, așa cum ne-am dorit. Mă gândesc să mai fac o astfel de petrecere/nuntă și la 20 de ani de la cununia civilă.

Cum e la voi acasă după atâta timp de la nuntă? Ce ați învățat unul de la altul și cum ai descrie relația ta cu soția ta, Cristina, acum?

Vrei să dau din casă. Am convingerea că nu există familie perfectă, numai lapte și miere, mai ales după 15 ani de conviețuire. Poate oricine să pozeze oricum la evenimente publice sau în social-media dar realitatea este că lucrurile evoluează, se transformă în toate cuplurile. Ne certăm, ne supărăm, dar, cel mai important, ne împăcăm și ne respectăm. Niciodată nu ne jignim și nu aruncăm cuvinte care nu mai pot fi luate înapoi, care rănesc! Depinde doar de cei doi parteneri dacă relația evoluează și se transformă într-o relație de cuplu puternică până „când moartea ne va despărți”. De aceea îți spun că în relația de cuplu trebuie să investești permanent, să fii prezent, să îi aloci timp, să te implici, și mai ales atunci când apar copiii, să nu-ți abandonezi partenerul pentru că altele sunt prioritățile, ci să rămâneți prioritari voi doi, să vă ajutați, să împărțiți responsabilitățile și să vă bucurați de fiecare moment. Copiii cresc dar voi doi veți rămâne împreună!

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……Sursa Ciao

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate