„Am aproape 39 de ani. Dezamăgirea e prea mare”

admin
Ce relatie are Cristina Siscanu cu mama lui Madalin Ionescu Nimeni nu indrazneste.jpg

Cristina Șișcanu a făcut un anunț dupa 12 ani de căsnicie cu Mădălin Ionescu. Vedeta TV a anunțat în mediul online că are aproape 39 de ani, iar această vârstă începe să o sperie.

În vârstă de 39 de ani, Cristina Șișcanu a dezvăluit că o preocupă obsesiv ideea trecerii ireversibile a timpului și îmbătrânirii.

Cu toate că arată excelent, vedeta a mărturisit că această conștientizare începe să o sperie serios. Prin intermediul rețelelor de socializare, ea a împărtășit gândurile sale sincere cu privire la această temere.

„Am aproape 39 de ani și începe să mă sperie destul de serios treaba asta”, a mărturisit vedeta.

Cristina Șișcanu, anunț dupa 12 ani de căsnicie

În ciuda temerilor sale, Cristina a decis să-și prioritizeze familia în fața tuturor. Ea și-a exprimat hotărârea de a acorda atenție deplină soțului și copiilor săi, alegând să se concentreze pe această unitate familială în ciuda provocărilor și a unor situații dificile.

„Dezamăgirea e prea mare! M-am decis să prioritizez familia 100% în fața tuturor. Eu sunt genul de persoană care se consumă foarte mult, pentru că situația este complicată. Starea mea sufletească este foarte încărcată din cauza unor situații care s-au accentuat în ultimele zile și am hotărât să fac asta. Numai părinții care au copil cu nevoi speciale pot să înțeleagă”, a spus Cristina Șișcanu pe pagina sa de Instagram.

Sursa foto: Facebook

Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D……Sursa Ciao

Share This Article