Alex Bourceanu a dat verdictul despre lupta la titlu

admin
alexandru bouceanu iritat de reactia cfr ului ze dezgustator 1 1 1 size6.png

SPORT.RO

Data publicarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 19:12

Data actualizarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 19:11


În Superliga României, FCSB se află pe prima poziție în clasament cu 50 de puncte. CFR Cluj ocupă locul secund cu 39 de puncte, la egalitate cu Rapid București, care completează podiumul.


Alex Bourceanu a dat verdictul despre lupta la titlu


Alex Bourceanu, fost jucător la FCSB, a vorbit despre lupta la titlu și, întrebat dacă gruparea roș-albastră va reuși să se impună în actualul sezon, a răspuns negativ.


  • În acest sens, Alex Bourceanu a explicat că mai sunt multe meciuri de jucat și că în play-off se vor înjumătăți punctele


”Nu. Mai sunt destul puncte în joc și în momentul în care se vor împărți vor rămâne cinci-șase. Au avut fluctuații de formă și s-au văzut rezultatele din ultimii ani. Dacă aducem în discuție perspectativa în care sunt și poziția celorlalte echipe și evoluția lor, cu atât mai mult FCSB pare să fie câștigătoare. În schimb, dacă ne raportăm doar din perspectiva FCSB-ului și ne uităm la ultimele sezoane, mereu au existat fluctuații de formă.


Mai sunt patru luni. Îmi aduc aminte acel campionat în care FCSB a pierdut cu CFR. A fost acea minge sărită la golul lui Burcă. Până în acel moment și chiar în acel meci FCSB a fost mult peste. FCSB are un avantaj foarte mare acum. Este cea mai bună postură din momentul în care a câștigat ultima dată titlul”, a spus Alex Bourceanu, potrivit DigiSport.


În ultima etapă, FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova pe ”Ion Oblemenco” cu 3-0. Darius Olaru, Florinel Coman și David Miculescu au punctat în deplasare pentru roș-albaștri.


În următoarea rundă, FCSB o va întâlni pe campioana en-titre, Farul Constanța, pe Arena Națională, luni, 2 februarie, de la ora 20:00. Confruntarea va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro, dar și pe Facebook Sport.ro.Source link

Share This Article