Adrian Mititelu nu s-a abținut și l-a contrazis pe Ilie Dumitrescu + înțepătură pentru Gigi Becali

admin
adrian mititelu nu s a abtinut si l a contrazis pe ilie dumitrescu intepatura pentru gigi becali size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 02 Februarie 2024, 23:50

Data actualizarii: Vineri 02 Februarie 2024, 23:48


Argentinianul de la FC U Craiova a reușit contra lui Dinamo un gol de generic, după o fază individuală de toată frumusețea și o finalizare cu călcâiul.


Adrian Mititelu: „Bauza e cel mai bun din România. Olaru, Coman și încă doi dacă mai punem nu fac cât el”


Adrian Mititelu spune că Bauza este cel mai bun fotbalist din România, nu numai cel mai bun decar, așa cum a declarat Ilie Dumitrescu. În același timp, patronul lui FC U Craiova a trimis o săgeată către Gigi Becali, spunând că Darius Olaru și Florinel Coman nu se pot apropia de valoarea jucătorului său.


„Ce a făcut în seara asta Bauza a demonstrat încă o dată că n-am bătut câmpii când am spus că e cel mai bun fotbalist din România. L-am auzit pe domnul Ilie Dumitrescu, care a spus că e cel mai bun decar din România. 


Nu, domnule, e cel mai bun fotbalist din România! E cel mai bun din România și când joacă prost, și când e accidentat. Olaru, Florinel Coman și încă doi dacă mai punem nu fac cât Bauza.


Bauza nu poate fi vândut în România. Pentru mine înseamnă mult mai mult decât un fotbalist. El reprezintă spiritul actualei echipe”, a spus Adrian Mititelu, după FC U Craiova – Dinamo 2-1.


  • 6 goluri și 5 pase decisive a strâns Bauza la FC U Craiova în cele 16 meciuri disputate în actuala stagiune

  • 200.000 de euro a plătit FC U Craiova pentru a-l transfera pe Bauza de la Csikszereda, în 2021


Ilie Dumitrescu: „Juan Bauza e cel mai bun decar din România, de departe”


Pe lângă gol, fostul internațional a remarcat modul general în care Bauza interpretează fazele de atac ale lui FC U Craiova și l-a numit pe sud-american cel mai bun decar din campionatul României.


„Bauza a fost sclipitor. La modul cum interpretează fazele a jucat la cel mai înalt nivel. Cred că este de departe cel mai bun număr 10 din campionatul nostru, adică poziția asta clară în spatele atacantului, cu mobilitate foarte mare, cu rază mare de acțiune. Îți intră în posesie și face diferența.


A făcut-o și în Giulești. Și în seara asta nu numai modul în care marcat, dar cum a interpretat fazele, cum își pune colegii în valoare și cum îți e greu să îi iei mingea de la picior. În momentul de față e cel mai bun asset al lui Mititelu”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digisport.Source link

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate