MISIUNEA WORLD HR & VIZIUNEA

- VIZIUNEA NOASTRA :
Succesul afacerii tale

SATISFACTIA CLIENTULUI
CALCULE PRECISE
SUCCESUL PROIECTULUI

WORLD HR ofera consultanta strategica si solutii avansate de tehnologie pentru peste 85.000 de angajatori din intreaga tara. Pe masura ce ingrijirea sanatatii angajatilor, bunastarea si beneficiile la locul de munca continua sa converga, afacerile de toate dimensiunile s-au bazat pe echipele de consiliere exceptionale ale WORLD HR  pentru consiliere beneficii angajatilor, bunastare, resurse umane, consultanta in farmacie, solutii de proprietate si accidentare, precum si pentru pensii si avere. servicii de management oferite prin WORLD HR . Angajamentul WORLD HR fata de tehnologie si inovatie le permite consilierilor sai sa ofere cea mai moderna si intuitiva experienta pentru clienti oriunde in industrie.

Echipa noastra de experti in consultanta in compensare, implicare, dezvoltare a conducerii, cautare de executivi si sondaje, utilizeaza date si analize de varf din industrie pentru a-si imputernici clientii. Folosim experienta si intelepciunea pentru a personaliza solutii flexibile de consultanta. La practica de consultanta in resurse umane si compensare, ajutam organizatiile sa atraga talente, sa angajeze personalul, sa dezvolte lideri si sa recompensam succesul pentru a optimiza bunastarea organizationala. Clientii obtin instrumentele si cunostintele de care au nevoie pentru a-si conduce organizatiile catre succes.

Scopul nostru

Dezvoltarea unei culturi a bunastarii ii mentine pe indivizi motivati, implicati si plini de energie si creeaza o cultura care stimuleaza performanta. Asadar, ne concentram pe a ajuta clientii nostri sa furnizeze programe de beneficii solide din punct de vedere fiscal, care raspund nevoilor angajatilor, membrilor, pensionarilor si familiilor lor. Este logic sa-ti ajuti oamenii sa fie, de asemenea, cel mai bun din punct de vedere fizic, financiar si profesional.

Ceea ce ne deosebeste

Stim cat de importanta este ca o solutie sa rezolve o problema, nu doar un ajutor. De aceea, identificam o solutie potrivita si personalizata pentru dvs., in loc sa adoptam o abordare universala. Deci, atunci cand faci un contract cu WORLDHR, ai partener cu o echipa dedicata si de incredere care lucreaza alaturi de tine pentru a asigura viitorul angajatilor si membrilor tai.

Una dintre modalitatile prin care realizam acest lucru este prin abordarea noastra consultativa, de mare atingere, ceea ce inseamna ca aveti intotdeauna acces la echipa noastra cu experienta, iar suportul tehnic este la doar un telefon distanta. Acest lucru duce la decizii rapide, servicii de cea mai buna calitate si livrari la timp.

Cand te uiti peste lista noastra de servicii si clienti, vei vedea ca suntem:

Suficient de mare pentru a consilia unele dintre cele mai mari organizatii publice, private si guvernamentale din lume

Suficient de versatil pentru a oferi aceleasi servicii remarcabile si consultanti si administratori de top administratorilor, sponsorilor de planuri, intreprinderilor mici si mijlocii si organizatiilor din sectorul public

Destul de agil pentru a oferi o experienta de tip boutique, in care clientii nostri sunt intotdeauna prioritatea noastra principala

Desigur, stim ca nu este vorba doar de a avea programele potrivite. Este esential ca angajatii si membrii dvs. sa inteleaga investitia dvs. continua in ei atat pe plan personal, cat si profesional – nu doar o data pe an, ci pe tot parcursul anului. De aceea, strategiile noastre de implicare premiate sunt integrate in livrabile, mentinandu-va angajatii si membrii motivati si consolidandu-le legatura cu dvs.

Si cu o mentalitate bazata pe date si pe primul plan tehnologic, introducem noi modalitati de a imputernici indivizii, asigurandu-ne ca au acces la informatii personalizate la momentul potrivit si implicandu-i in deciziile pentru a imbunatati modul in care lucreaza si traiesc si, in cele din urma, pentru a creste performanta.

https://worldhr.ro/wp-content/uploads/2019/04/img-blog-34-1280x1280.jpg
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

ALATURATE ECHIPEI NOASTRECe ne
Reprezinta?

WORLD HR este reprezentata de principii esentiale sucesului clientilor sai precum , acuratete , seriozitate , mereu dornici sa isi surprinda placut clientii , dar credem ca cel mai important este ca si clientii nostril sa inteleaga ca WORLD HR sa fie reprezentata de inovatie .
Cautarea angajatilor
WORLD HR detine o baza de date vasta cu diferite nationalitati si profesii .WORLD HR opereaza pe tot globul astfel avand acces la multe facilitate si nationalitati.
Coeziune intre oameni
Coeziunea structurala este conceptia sociologica a unei definitii si masuratori formale utile a coeziunii in grupurile de lucru.
Componenta Echipei
Construirea unei echipe de succes inseamna mai mult decat gasirea unui grup de oameni cu combinatia potrivita de abilitati profesionale.
Liderul Echipei
Un lider de echipa este o persoana care ofera indrumare, instruire, directie si conducere unui grup de indivizi (echipa) in scopul obtinerii unui rezultat cheie sau a unui grup de rezultate aliniate.
Strategie
Planificarea resurselor umane trebuie sa serveasca drept legatura intre managementul resurselor umane si planul strategic general al unei organizatii.
Comunicarea
Comunicarea HR se refera la modul in care companiile se angajeaza cu angajatii lor.HR este responsabil pentru comunicatiile legate de pregatirea angajatilor, beneficii, salarii si orice alte stiri ale companiei.
https://worldhr.ro/wp-content/uploads/2019/04/img-team.png
SUCESUL UNEI AFACERI ESTE DAT DE ANGAJATII SAI

INCREDERE ACORDATA DIN PARTEA CLIENTILOR
Agentiei World HR

Clientii nostri au avut intotdeauna incredere in expertiza si sfaturile noastre. Iata ce au de spus despre noi.
https://worldhr.ro/wp-content/uploads/2019/04/client-01.jpg

Hero Orientul Mijlociu si Africa

Am avut placerea de a lucra exclusiv cu membrii echipei WORLDHR in ultimii 4 ani. Consider ca WORLDHR are o integritate fara precedent in aceasta industrie in ceea ce priveste verificarea referintelor si feedback sincer despre candidati.
WORLDHR m-a ajutat intotdeauna sa gasesc potrivirea perfecta, fie din punct de vedere tehnic, fie din punct de vedere comportamental.”

Dalia Megahed, director de resurse umane

https://worldhr.ro/wp-content/uploads/2019/04/client-02-160x160.jpg

Danone Egipt

„Experienta mea in lucrul cu WORLDHR a fost una foarte pozitiva. Profesionalismul lor a fost revigorant si as primi oportunitatea de a lucra din nou cu ei. Ei exceleaza in aprovizionare si vanatoare de cap. Ei apreciaza, de asemenea, relatia clientului cu clientii lor, iar asta se reflecta in profesionalismul interactiunilor lor. Concluzia este ca faciliteaza aprovizionarea si vanatoarea de persoane si ajuta la obtinerea mai rapida a candidatilor potriviti. Va multumim ca ati facut din procesul de aprovizionare o experienta foarte placuta.”

Essam AlMaddah, Senior HR Business Partner

https://worldhr.ro/wp-content/uploads/2019/04/client-03-160x160.jpg

CID Consulting

„Echipa de consultanta WORLDHR va ofera cele mai bune practici internationale cu afaceri puternice si cunostinte locale pragmatice, care ajuta orice organizatie sau companie sa introduca o abordare inovatoare a programelor sale de resurse umane. Echipa ofera o valoare strategica substantiala, care este critica pentru crestere si dezvoltarea organizatiei.”

Dalia Wahba, Managing Partner

https://worldhr.ro/wp-content/uploads/2019/04/client-04-160x160.jpg

Tri-Ocean Energy

"Fiind o companie tanara in crestere rapida, am vrut sa implementam structura de HR potrivita inca de la inceput, care sa permita cresterea viitoare si dezvoltarea organizationala. WORLDHR ne-a ajutat sa ne dezvoltam strategia de HR, aliniindu-o in acelasi timp cu filozofia si strategiile noastre de afaceri. In timp ce lucram cu WORLDHR, am constatat ca ne-au inteles nevoile, au fost creativi in solutiile lor si sunt profesionisti in munca lor. Nu as ezita sa-i recomand pentru proiecte de consultanta HR.”

Esther Van Hooft, VP Planificare si Economic

https://worldhr.ro/wp-content/uploads/2019/04/client-05-160x160.jpg

Tetrapak

„WORLDHR este de departe una dintre cele mai capabile si profesionale organizatii care opereaza in prezent in domeniul consultantei in resurse umane si al Executive Search din Egipt. Am angajat mai multi profesionisti din managementul mediu cu asistenta WORLDHR. Baza de date robusta de candidati si reteaua extinsa ne-au ajutat sa atragem cei mai buni talente. Ei au depus efort neconsiderabil pentru a intelege cerintele noastre si pentru a oferi prompt cea mai potrivita pozitie – chiar si cele mai provocatoare. Sunt unul dintre cei mai buni parteneri de cautare ai nostri, prin care am recrutat profesionisti de calitate.”

Lilah Chang director de resurse umane

BIROURILE NOASTRE

CONTACTEAZA-NE

Vino si viziteaza sediul nostru sau pur si simplu trimite-ne un e-mail oricand vrei. Suntem deschisi la toate sugestiile clientilor nostri.
Adresa
Deva, jud. Hunedoara.
Email
office@worldhr.ro
Telefon
+4 0721 988 588

  bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
  World HRDespre noi
  Agentia Wold Hr ofera servicii de resurse umane profesionale ce cuprind atat servicii administrare personal, cat si recrutare personal si consultanta de resurse umane.
  Locatiile NoastreUnde poti sa ne gasesti
  https://worldhr.ro/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
  Suntem PrezentiWorld HR Social Media
  Suntem prezenti si pe cele mai importante retele Social Media.
  World HRDespre noi
  Agentia Wold Hr ofera servicii de resurse umane profesionale ce cuprind atat servicii administrare personal, cat si recrutare personal si consultanta de resurse umane.
  Locatiile NoastreUnde poti sa ne gasesti
  https://worldhr.ro/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
  Suntem PrezentiWorld HR Social Media
  Suntem prezenti si pe cele mai importante retele Social Media.

  Copyright by World Hr. All rights reserved.

  Copyright by World Hr. All rights reserved.

  gazduire web gazduire website