A spart gheața! Vitor Roque a marcat primul gol pentru FC Barcelona la câteva secunde după ce a fost introdus pe teren

admin
a spart gheata vitor roque a marcat primul gol pentru fc barcelona la cateva secunde dupa ce a fost introdus 1 size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 21:40

Data actualizarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 22:02


Aflată la 11 puncte distanță față de liderul Girona, formația antrenată de Xavi avea nevoie de victorie pentru a rămâne în cursa pentru primele locuri. 


Gol de trei puncte pentru Vitor Roque


FC Barcelona s-a impus la limită, scor 1-0, datorită golului marcat de Vitor Roque, prima reușită în tricoul catalanilor. Introdus pe teren în minutul 62, brazilianul de 18 ani a înscris la doar câteva secunde, din pasa cu Joao Cancelo.


În urma acestui rezultat, FC Barcelona a urcat pe locul trei, cu 47 de puncte, la opt puncte distanță de Girona.


Vitor Roque, lăudat de antrenorul de la Athletico Paranaense


Într-un interviu acordat pentru publicația Sport.es, Paulo Turra a vorbit la superlativ despre jucătorul brazilian, pe care l-a pregătit o bună perioadă de timp. 


„Este un jucător foarte bun, are viteză, incredibil la duelurile unu-la-unu, foarte inteligent. Știe cum să joace fără minge, să atragă atenția fundașilor adverși în favoarea colegilor săi. Este un tânăr interesant și se potrivește perfect filosofiei lui Xavi.


Este foarte matur pentru vârsta lui, în cei doi ani cât a fost la Athletico a crescut foarte mult. Știam că mai devreme sau mai târziu va ajunge în Europa. Este mereu disponibil, politicos, are o atitudine profesionistă.


Îl văd jucând perfect lângă Lewandowski, cu Vitor fiind mai mobil, venind din spate. Are totul pentru a crește și a face istorie la Barcelona”, a explicat tehnicianul.Source link

Share This Article
servere vps gazduire web servere dedicate